Czy wiadomo do kiedy trwa bonus ? Bo boję się ,że nie zdążę przed 10.04 a dopiero wtedy mogę wpłacić pieniądze.
z tego co wiem na tlen nie przychodza maile.Po jakim czasie dostaliscie email weryfikacyjny na o2??
Po jakim czasie dostaliscie email weryfikacyjny na o2??
Panowie czytajmy wcześniejsze posty!Jeszcze jedna uwaga....nie zakładać kont na o2 -ponieważ jak mi odpisał support zawsze w takich przypadkach muszą ręcznie aktywować konta , bo przeważnie emaile aktywacyjne nie dochodzą
Buk jest na rynku od 1997 roku, a wiec nie taki nowy... Chyba ze masz na mysli, ze jest nowy na naszym trudnym polskim rynku i rzeczywiscie nie spodziewa sie nawalnicy dzieciakow bez dowodow...3. buk jest nowy, tj pierwszy raz ma taka nawałnice graczy pewnie sie tego nie spodziewał itp.
nowy chodzilo pod katem dobrej promocji.Buk jest na rynku od 1997 roku, a wiec nie taki nowy... Chyba ze masz na mysli, ze jest nowy na naszym trudnym polskim rynku i rzeczywiscie nie spodziewa sie nawalnicy dzieciakow bez dowodow...
Pozdro
3 miesiacewitam, ile jest czasu na wykonanie obrotu?
W regulaminie nic na ten temat nie widzialem, ale u mnie przy informacji o pozostalym do wykonania obrocie jest takie cos:witam, ile jest czasu na wykonanie obrotu?
Cytat:
Napisał jurwittrans
Po jakim czasie dostaliscie email weryfikacyjny na o2??
Cytat:
Napisał bodi
Jeszcze jedna uwaga....nie zakładać kont na o2 -ponieważ jak mi odpisał support zawsze w takich przypadkach muszą ręcznie aktywować konta , bo przeważnie emaile aktywacyjne nie dochodzą
Panowie czytajmy wcześniejsze posty!
Myslisz ze Buk to instytucja charytatywna?panowie mam pytanko jezeli wplace do buka kase zeby otrzymac bonus to czy moge w tym samym dniu wyplacic wplacono kwote pozostawiajac na koncie tylko bonus