No ciekawy buk tylko czy wypłacalny ;]
Oby tak
Promocja dopiero sie zaczela (1 kwietnia), na stronie nie ma informacji do kiedy trwa wiec trudno aby ktos tutaj to wiedzial. Zapytaj po prostu supportu.do kiedy jest to promo??
buk wyplacalny dwa razy juz od nich wyplacalem za pierwszym razem pieniadze byly po 4 dniach na koncie ale za drugim razem juz troszke dluzej czekalem bo ponad dwa tygodnie najpierw tydzien nieodpowiadali na maile a kiedy mi odpisali to poproslili o kod swift wiec im podalem i kasa byla po tygodniu (za pierwszym razem byl niepotrzebny ? :jezora ???? teraz zlecilem wyplate w poniedzialek i czekam zobaczymy co tym razem odpisza :jezora:tylko pytanie czy wypłacalny?
czytalem widze ze w regulaminie promocji jest opcja wplaty karta, ale po zalogowaniu jej nie widze.support75, przeczytaj temat od początku to sie dowiesz..
No widzisz ja tez czytalem temat od poczatku i pomimo informacji ze karta VISA mozna placic, to jak sie okazuje jednak nie mozna placic. Pytalem sie supportu i niestety nie ma takiej mozliwosci.support75, przeczytaj temat od początku to sie dowiesz..
Napisz do supportua jak jest z juz zarejestrowanymi bo mam konto a niewplacalem jeszcze,pozdro
A jak sie zalogujesz to konto masz "aktywne" czy w ogole nie mozesz sie zalogowac? Ja bym zagadal do supportu i poprosil o "reczna" aktywacje konta, bez aktywacji bym razcej nie wplacal kasy.Pomyślałem, że jak dają 200 pln free, buk znośny to wpłacę. Zarejestrowałem się. Na maila przyszedł link do "weryfikacji konta". Kliknąłem a tutaj co mi się pojawiło.
Miał ktoś taki problem? Nie wiem co to jest. Dlatego wstrzymałem się z wpłatą. Próbowałem otwierać to na kilku przeglądarkach, IE, FF, Flock, Opera. Na każdej wyskakuje mi to. Wklejałem ten link i nic Coockies wyczyściłem także.
Miał ktoś takie problem i mimo wszystko wpłacił kase oraz dostał bonus?
Pozdr.
Vader