J
7K
juanroman08
Forum VIP
Admirał - Niznekamsk
Sprawa prosta i klarowna, Admirał ma przed sobą teraz 4 spotkania na własnym lodowisku i teoretycznie to jutrzejsze spotkanie wydaje się być "nałjatwiesze" ponieważ kolejne to już mecze z UFA, Magnitką oraz Traktorem, ten ostatni mecz o tyle ważny że to właśnie Traktor jest bezpośrednim rywalem Admirała do gry w PO, podobnie jak i Omsk. Tak więc punkty potrzebne na mus, a tym bardziej że rywal na pewno nie należy do tych zespołów, których trzeba się obawiać. Władywostocka drużyna ostatnimi czasy spisywała się bardzo dobrze, świetną serię przerwało CSKA, ale wydaje mi się że forma Gynge, Schutza czy przede wszystkim Hodgman'a na pewno nie spadła. Goście to drużyna, która lubi zaskoczyć, o równej formie raczej nie może być tu mowy, ale patent na Traktor mają bo wygrywali z nimi dwukrotnie w ostatnich kilkunastu dniach. Na pewno jeśli pozwoli im się na zbyt wiele to będą potrafili to wykorzystać, aczkolwiek gra gospodarzy w dużej mierze skupia się na solidnej defensywie, można powiedzieć że naprawdę mało bramek tracił Admirał w ostatnich tygodniach i to na pewno cieszy, w ataku szaleje Hodgman, który od przyjścia do ADM zdobył już 5 bramek, ogółem ciekawy twór wyszedł, jak dla mnie gospodarze nie powinni mieć tu większych problemów, ale to hokej więc trzeba brać poprawki na wszystko.Admirał over 2.5 / 1.61 Marathonbet
Admirał (-1) 60' / 1.88 Marathonbet