J
7K
juanroman08
Forum VIP
Lokomotiv - Lew
Mecz numer 4 przed nami, seria która może nie mieć żadnej szczególnej historii z prostego powodu - Lew Praga na tym etapie rozgrywek jest zdecydowanie lepszy od Loko. Chciałbym aby było na odwrót jednak nie widać ku temu przesłanek, gospodarzom brakuje parktycznie wszystkiego, zaczynając od defensywy idąc przez PK & PP i kończąc na skuteczności oraz świeżości w grze. Możliwe że te 2 bardzo trudne serie z Dynamem i SKA teraz dają znać o sobie, ale mimo wszystko naprawdę widać zdecydowaną różnicę pomiędzy obiema ekipami. Najlepszym dowodem na to jest fakt, że Loko w trzech spotkaniach zdobyło raptem 1 bramkę. Vehanen w bramce Lwa świetna seria, ale tak jak zaobserwowałem sobie na powtórkach z pierwszych dwóch spotkań oraz z niedzielnego to trzeba oddać graczom z pola, Lwa że świetnie asekurują Fina i w każdym momencie zagrożenia pod bramką 2 a nawet 3 graczy Lwa jest zaraz obok swego bramkarza. "Lwy" z Pragi zamroziły Lokomotywę, w mojej ocenie to może być koniec serii, Loko co pokazała choćby 3 tercja, trochę zrezygnowane i bezsilne, natomiast goście cały czas napędzani, uzupełniają się na każdym cm lodu i widać po nich że są po prostu lepsi. Może i Loko jakimś cudem ugra ten jeden mecz, ale nie zdziwie się jak jutro powtórzy się scenariusz z meczu numer 3.
Lew Praga ML OT / 2.34 Marathonbet
Lew (-1,5) / 4.80 Betsafe (jedna bramka dla Lwa, sprawi że gospodarze rzucą się już totalnie rozbici, a to będzie sprzyjało szybkim kontrom itp. akcjom, także nawet z hendi myślę ze warto )
No i 3:1 w serii, czyżby wielki powrót :razz: ?