Mozna i mozna tyle ze kurs 2,0 ma byc...
W Rivalo nie ma ograniczeń czasowych na wyrobienie bonusu.Po przeczytaniu regulaminu, nie dostrzegłem nigdzie ograniczenia czasowego w obracaniu bonusem?
Promocja Mikołajkowa Rivalo - tylko na Forum.Bukmacherskie.com
* Promocja jest tylko dla użytkowników forum. W razie pytań, wątpliwości proszę kontaktować się w tym temacie.
Nie sprawdzamy, ponieważ osoba, która wzięła udział w promocji albo przeczytała informację o promocji tu na forum, albo dowiedziała się o niej od swojego przyjaciela, użytkownika forum - a nie będziemy wykluczać z promocji przyjaciół użytkowników forum ????OK to pytanie i watpliwosc jest w jaki sposob sprawdzacie czy ktos jest uzytkownikiem forum ??
Depozyt i bonus, czyli 200zł x 5.I teraz pytanie czy cala kwote, czy tylko bonus z wplata? Tzn 200 zl?
Również oczekuje na wspomniany freebet.A freebetu nadal nie ma
/przemkowsky
Na czacie tak powiedzieli bo o tej promocji z forum oni nie wiedza, spokojnie powinienes dostac ten freebet tez. Teraz cos dlugo trzeba czekac na zwrot, przy promocji na sporty zimowe byl nastepnego dniaNa czacie mowia, ze promocje sie nie lacza i ze nic takiego nie ma. Wiec zostalismy wprowadzeni w blad. ????
Rivalo zdaje sobie sprawę, że użytkownicy mogą korzystać z różnych IP, czy różnych urządzeń do łączenia się ze stroną Rivalo. Różne adresy IP nie są nigdy jedynym powodem do cofnięcia bonusu. No chyba, że jest to numer IP, który już wcześniej został używany przez osoby wyłudzające bonusy. Wtedy z pewnością weryfikacja klienta będzie bardziej szczegółowa. Ale przy korzystaniu z różnych IP z powodu łączenia się ze swoich różnych sprzętów (telefon, komputer, tablet?) z pewnością nie spowoduje żadnych konsekwencji. Prosimy spokojnie obstawiać.Mam pytanie i bardzo bym prosił o szybką odpowiedź. Wpłaciłem 150zł i skorzystałem z bonusu 100%. Niestety mam problemy z internetem. I tutaj moje pytanie: czy nie stanie się nic złego (m.in cofnięcie bonusu czy coś podobnego) jeśli robiąc dzisiejsze zakłady na LM zaloguje się i skorzystam z innego adresu IP? Z góry dzięki za odpowiedź
Podczas promocji zimowej było zdecydowanie mniej zgłoszeń niż w obecnej promocji. Proces weryfikacji wydłużył czas dopisywania freebetu. Wczoraj darmowe zakłady zostały zaksięgowane, a do jutra zostaną kolejne, które zostały wysłane w tygodniu.Teraz cos dlugo trzeba czekac na zwrot, przy promocji na sporty zimowe byl nastepnego dnia
jak przy robieniu depozytu zaznaczyles ze chcesz bonus to pownien byc od razuBonus jest automatycznie dopisywany? Bo juz troche minelo od depozytu a ja wciaz go nie otrzymalem...