Znalezienie buka lepszego od bet at home to akurat nie jest żadną sztuką. To, że sprawdzają? Wszędzie sprawdzają jak wygrasz grubszą kasę.No nie przesadzaj 100 kroć lepszy niż bet at home
U mnie identyczny problem, tylko przy próbie wpłaty środków. Założyłem konto, odrazu chciałem wpłacić 200 PLN przez skrilla i sytuacja jak u kolegi... Spróbowałem przez ich aplikację na telefon wpłacić i to samo... Wie ktoś o co kaman?Czy ktoś miał już taką sytuację:
Wprawdzie przez Rivalo zostały zatwierdzone dokumenty weryfikujące moją tożsamość gracza, ale jak chcę zlecić wypłatę to pojawia się taki komunikat:
"Linia mety"
"Poświęć chwile i wypełnij następujące pola"
Tu pojawia się pole, gdzie już automatycznie jest wpisany mój e-mail: XXXXXXXXXX
oraz pole "OK & Kontynuuj"
I jak klikam w te pole "OK & Kontynuuj" to nic się nie dzieje. Nie mogę przejść dalej ze zleceniem wypłaty. Znowu w kółko pojawia się ten sam opisany przeze mnie wyżej obraz na ekranie z polem "OK & Kontynuuj" i po jego kliknięciu nic się nie zmienia i nadal nie mogę zlecić wypłaty.
Czy ktoś miał taki problem techniczny przy zleceniu wypłaty ? Pytam się was bo support już dłuższy czas nie odpowiada na to pytanie.
Tez to mialem wpisz nr z kierunkowym +48....I bedzie ok i zlecisz kaske...mimo iz mialem dane uzupelnione wszystkieWszystko mam uzupełnione, a mimo to problem...
Ja 2 razy wpisalem nr raz na stronie 2 raz jak zlecalem wyplacie i bylo ok...Mam numer zapisany w formacie międzynarodowym Napisałem do supportu, odpisali, że działają w tym temacie...
https://www.rivalo.com/pl/s/sport_welcome?popup=trueWitam. Czy po wplacie 200zl i otrzymaniu bonusu moge odrazu wyplacic swoje 200 i obracac sam bonus?
Bonus lojalnosciowy sie dostaje na bet365 jak sie przegrywa sporo ja ostatnio dostalem 50zl.....Rivalo nie znam, ale według mnie najlepsze bonusy są w bet 365. Mam tam konto już od kilku lat. Co miesiąc lub dwa dostaję bonus lojalnościowy w wysokości 10 zł, niby mało, ale zawsze coś dodatkowo dają bonusy na rozpoczęcie sezonu ligi angielskiej, niemieckiej oraz ligi mistrzów. Ostatnio był bonus do 200zł, wpłaciłem 150 zł i otrzymałem taki bonus !
Tylko, że nie jest tak łatwo. Są też minusy. Trzeba obrócić wpłatą i bonusem aż 6 razy i to po kursie minimum 1,50. Na szczęście udało mi się to osiągnąć