lysy-16140
Użytkownik
Po zleceniu wypłaty i otrzymania maila z potwierdzeniem ile czasu czekaliście na przelew na konto ?
Jest to nieprawda. Nie ma takiej możliwości, iż to jest powodem ewentualnej "zawieszenia" wypłaty.Podobno walą w ciula w wypłatami czytałem na jednej stronie ze koleś wygrał 5 tysięcy i mu nie wypłacili bo zły nr telefonu podał nie chcacy i złamał regulamin.
Jak najbardziej.Wypłacali są
Proszę poczytać obiektywne opinie na tym forum.Polecacie się zarejestrować ?
Dziękuje niebawem u was zagoszczęJest to nieprawda. Nie ma takiej możliwości, iż to jest powodem ewentualnej "zawieszenia" wypłaty.
Jak najbardziej.
Proszę poczytać obiektywne opinie na tym forum.
W razie problemów (a ich nie powinno być) zawsze można napisać do mnie na PW.
ja natomiast proponuję zawsze czytać regulamin, zwłaszcza odnośnie metody wpłaty depozytu by otrzymać bonus, bo jak wiadomo buk dość często potrafi zmieniać warunki przyznawanego bonusu (ilość obrotu, kurs). Kompletnie nie rozumiem jak można się sugerować regulaminem sprzed bodaj 8 miesięcy?????Ja proponuję uaktualnić regulamin bukmachera z 1 strony tego tematu. Bonus nie jest już możliwy przy wpłacie metodą Skrill. Ja niestety zasugerowałem się regulaminem tym z forum :/ .
Tak, są bonusy lojalnościowe dla aktywnych użytkowników Rivalo. Są one przyznawane według różnych kryteriów i algorytmów. Generalnie regularni użytkownicy Rivalo z pewnością będą mieli ciekawszą ofertę niż Ci, którzy mają nieaktywne konta, chociaż i dla tych coś ciekawego się znajdzie. No i mamy nieustający bonus dla wszystkich do zakładów kombinacyjnych, aż do 25%Pytanie do Support Rivalo- Dajecie jakieś bonusy lojalnościowe ?
NOWOŚĆ: BONUS NA ZAKŁADY KONBINACYJNE
Podwój swoje wygrane z naszym specjalnym bonusem na zakłady konbinacyjne!
Otrzymasz bonus 25% na wszystkie zakłady konbinacyjne składające się z minimum 5 zakładów! Bonus od wygranych pojawi się automatycznie na Twoim kuponie.
Bonus Kombinacji Zakładów Rivalo
Skorzystaj z Bonusem Kombinacji Zakładów Rivalo od teraz podwójnie w zakładach kombinacyjnych i otrzymaj oprócz normalnej wygranej także 25% ekstra.
Oto jak to działa:
Postaw zakład kombinacyjny zawierający co najmniej 5 pojedynczych zakładów. W momencie kiedy wygrasz dodamy Ci jeszcze do wygranej następującą liczbę procent:
- Do zakładu kombinacyjnego składającego się z 5-9 pojedynczych zakładów: 5 %
- Do zakładu kombinacyjnego składającego się z 10-14 pojedynczych zakładów : 10 %
- Do zakładu kombinacyjnego składającego się z 15-19 pojedynczych zakładów : 15 %
- Do zakładu kombinacyjnego składającego się z 20-24 pojedynczych zakładów : 20 %
- Do zakładu kombinacyjnego składającego się z więcej niż 25 : 25 %
Twój dodatkowy zysk jest pokazany automatycznie w Twoim kuponie.
Na co jeszcze czekasz?
Postaw dzisiaj zakład kombinacyjny z ogromnej oferty Rivalo i wygraj podwójnie!
Rivalo.com - BONUS 200PLN
Kupon dnia - nowy konkurs, codziennie bonusy dla najlepszych typerów.
Oczywiście, że pomyłka z mojej strony. Miałem napisać 200PLN, a nie %.Nie ma 200% Na stronie jest 100% pomylka czy celowe dzialanie ?!