S
1,1K
TakPromocja jest wciąż aktualna
TakRozumiem, że ako 2.0 może być łączone
Dużo pozytywnych opinii pojawiło się już na forum. Zapraszam do lekturyCzekam na opinie
Zapraszamywpadam.
Tak, wliczają się. Grając 10 kuponów za 20zł, czy jeden kupon za 200zł nie ma znaczenia.Czy grajac kilka kuponów na dany mecz wszystkie wliczają się w obrót bonusem?
Aktualny. Bonusy są przyznawane na podstawie aktywności graczy.A co z bonusem na urodziny, aktualny jest? Bo dziś mam i ciekaw jestem czy dostane ;>
Niestety, ale stanowczo odradzam tego bukmachera. Korzystałem już z ofert konkurencji i naprawdę wyglądało to o niebo lepiej. Można usprawiedliwić fakt, że jest to nowy buk, ale naprawdę jeszcze dużo brakuje do ideału. Może użytkownik "Rivalo" odniesie się jakoś do mojego postu. Moje spostrzeżenia:
Najbardziej co mi się nie spodobało to ta weryfikacja swojej tożsamości. Albo rozmawiałem z niekompetentną osobą na czacie na żywo. Pani konsultantka jako dowód wpłaty zażądała ode mnie wyciąg z karty (bo z karty kredytowej był robiony przelew). okej. nie ma tu nic dziwnego. Ale dlaczego nie chciała zaakceptować wyciągu z konta bankowego, gdzie była pokazana transakcja kartą kredytową (numer karty, data, kwota, numer konta bankowego, dane osobowe) tego już nie wiem. Z tego względu musiałem dzwonić do banku i prosić ich o wyciąg z KARTY KREDYTOWEJ. Druga rzecz, że na stronie nie można załadować plików o rozszerzeniu .pdf, a mój dokument zawierał dwie strony. Więc napisałem do administracji - odpisali, aby wrzucić dwa zrzuty ekranu, tak uczyniłem. Jednak dokument odrzucony... nie wiem dlaczego. No mówię dobra, spróbujemy inaczej... Wtedy ustawiłem dokument, aby na jednym zrzucie ekranu uchwycić dwie strony. tak mi się udało. Zrobiłem zdjęcie, wrzuciłem. Myślałem, że w końcu zostanie zaakceptowany, ale niestety się pomyliłem. Jaki powód? Zdjęcie zbyt małe! Faktycznie z daleka nie było widać wszystkich szczegółów, ale przecież to jest zdjęcie i można je przybliżyć i wszystko zobaczyć! żadna literka nie była nieczytelna. Wkurzyłem się i napisałem maila, w końcu mi odpisali, że jednak mi zaakceptują to. Następnie zleciłem wypłatę, dzisiaj otrzymuję odpowiedź, że moja wypłata została odrzucona z powodów technicznych i żeby spróbować wypłacić ponownie. No to próbuję po raz kolejny zlecić wypłatę jednak odmowa, bo muszę czekać 2 dni przed kolejną wypłatą na kartę (inne możliwości odpadają, bo przelew bankowy od 500zł chyba, a skrillów itp nie posiadam). Szkoda, bo zależy mi na tych pieniądzach jak najszybciej.
Takczy zaklady systemowe z kursem na zaklad 2 licza sie do obrotu ?
Ja kilka razem wpłacałem Ukashem zakupionym przez internet.Mozna u Was uzywac kart elektronicznych prepaid do robienia wplat/wyplat? Czy robicie z tym problemy?