Panowie, wpłaciłem 50 złotych do Rivalo, dostałem bonus, podwojenie wpłaty. Pierwszy kupon - 50 złotych, możliwość wygrania wyższej sumy, zostało jedno zdarzenie po kursie 1,20. Drugi kupon, postawiony pięć minut później - 50 złotych, wygrana niższa suma. I teraz pytanie - który kupon liczy się jako kupon bonusowy i będzie wymagał obrotu? Bukmacher może sam sobie to ustalić według własnego widzimisię? Typu wyższa kwota - wymagany obrót, a niższą wygraną mogę sobie wypłacić? Zawsze było tak, że najpierw ściągało z konta środki pieniężne realne, a dopiero później bonusowe, więc jeśli wygram wyższą kwotę, to nie będzie żadnych przeszkód z wypłatą?
PS
Okej, przeczytałem jeszcze raz, dokładniej - okej, wychodzi na to, że wszystko muszę obrócić pięć razy po kursie minimalnym 2,5(sic). Teraz pytanie, wystarczy jeśli raz postawię 500 złotych, czy tak czy siak muszę zachować wymagane pięć kuponów?
PS
Okej, przeczytałem jeszcze raz, dokładniej - okej, wychodzi na to, że wszystko muszę obrócić pięć razy po kursie minimalnym 2,5(sic). Teraz pytanie, wystarczy jeśli raz postawię 500 złotych, czy tak czy siak muszę zachować wymagane pięć kuponów?