Niestety, obecnie nie oferujemy rejestracji z Holandii. Rozwiązaniem jest rejestracja z innego kraju, na przykład z Polski.Aktualnie znajduje się na terenie Holandii i wyskakuje mi okienko z napisem: "Niestety nie możemy zaakceptować rejestracji z kraju, z którego uzyskano dostęp do naszej strony."
Da się na to coś poradzić ?
Z góry dzięki za pomoc
To jest zapis, który musieliśmy wstawić, aby nie tłumaczyć osobom zakładającym kilka kont, dlaczego na ich 2., 3., 4., i następnych kontach nie pojawia się bonus."Wypłata bonusa powitalnego Rivalo jest przyznawana w pełni według uznania Rivalo".
Co to znaczy?
Ty tak każdego buka bronisz ? Ja nie wiem jakim cudem Ci zatwierdzili mandat karny, bo u mnie to nie przeszło, a tobie po znajomości zatwierdzili czy jak ? :razz:Oni nie akceptują print screenów, tylko zdjęcie cyfrowe dokumentów. Pewnie Ci to napisali na e-mail, ale nie zrozumiałeś i teraz lamentujesz na forum.
To co zrobiłeś to nic innego jak wydrukowany print screen przelewu ze skrill...
Ja wszystkie rachunki mam w postaci elektronicznej. Nie mam drukarki, ale pech chciał że w ostatnim miesiącu dostałem mandat karny. Zrobiłem fote telefonem i wysłałem. Do 10 minut mail zwrotny, że dokument zatwierdzony. Da się? Da. Tylko trzeba chcieć, a niektórym się nie chcę i wolą gorzkie żale wylewać po forach...
Jak nie masz mandatu to na pewno masz dokument, który potwierdza twoje dane.
Podaj swój nick w prywatnej wiadomości. Postaram się przyśpieszyć proces.weryfikacja to jakiś śmieszny żart, nie akceptują pieprzonego PDFa więc wysłałem im już 5 (!!) screenów, za każdym razem im się nie podoba (daj przybliżenie, nie widać całej strony etc), jakaś szopka poprostu
W niektórych sytuacjach wymagamy zdjęcia dowodu przy twarzy. Jeśli nie ma podejrzeń, standardowa procedura wystarczaWitam, jak w RZECZYWISTOŚCI wygląda weryfikacja konta? Skan dowodu przód + tył i do tego co jeszcze? Wymagają zdjęć twarzy z dowodem, weryfikacja tel? Jest w porządku czy są na zasadzie WPŁACASZ, jesteś ok kochamy Cie - WYPŁACASZ, zrobimy wszystko by to uniemożliwić. I jakie minimum do wypłaty na konto bankowe?
otóż William Hill nie działa jak powinienzauważyłem że tylko bet-at-home i williamhill działają jak powinny a z całą resztą bywa różnie ;]
To nie jest temat do dyskusji na temat WH, tylko na temat bonusu w Rivalo. Poza tym Twoje ataki w kierunku WH prawdopodobnie są bezpodstawne. Internet wszystko przyjmie, a tak naprawdę jest to jedna z najsolidniejszych firm na rynku.otóż William Hill nie działa jak powinien
poczytaj w sieci jak zamykają konta bez podania przyczyny i konfiskują pieniądze albo blokują konto i prowadzą śledztwo 1,5 roku