https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-2-10-2016-niedziela-138360-3.html#post6132739
Świetna analiza :grin: , proponuję
200 pkt za zaangażowanie.
Swoje piszę zazwyczaj w kilkanaście -kilkadziesiąt minut, dbając o szczegóły, ale widzę, że nie potrzebnie się wysilam.
Moja skromna propozycja:
Wiem , że na tym forum Moderatorzy mają zapewne mnóstwo roboty, ale przyszla mi na myśl propozycja, która mogła by skłonić do pisania "konkretnych" analiz: a mianowicie, czy ciekawym rozwiązaniem nie było by dodatkowe nagradzanie uzytkowników za pisane analiz do Typów Dnia?
Np. można było by wprowadzić mini
konkurs "Analiza tygodnia" , gdzie Moderatorzy wybieraliby jedną analizę z każdego dnia, oczywiście każda innego usera, i po zakończeniu każdego tygodnia, pozostali użytkownicy głosowaliby przez 1 dzień na ich zdaniem najlepszą analizę. Zwycięzca , dostawałby jakieś dodatkowe punkty, np.50 lub 100pkt do konkursu
Typy Dnia na koniec miesiąca.
Oczywiście nie można głosować na siebie, a wybór analiz do konkursu byłby na podstawie np. najwyższego trafionego kursu, albo np. rzeczowo napisana , a przy tym trafiona analiza.
To taka luźna propozycja, która mogłaby wnieść większą nutkę rywalizacji i być może skłonić do pisania analiz z większym zaangażowaniem.
Pozdro