Proszę o całkowitą zmianę tj przyklejenie treści analizy tego typu na poniższą treść (skorygowalem błędy)
https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-26-09-2016-poniedzialek-138134.html#post6126139
Jak ujrzałem te zestawienie w I rundzie wiedziałem już, co zaproponuje do gry. Jest to bardzo wartościowe value 2-0 w setach Gavrilova. Mloda Rosjanka jest to niesamowity talent. Jestem pod wrażeniem jej talentu i gry. Od US Open nie grała, a tam odniosła bardzo pechowa porażkę w I rundzie z Safarova, gdzie o jej porażce zdecydowało tylko kilka punktów. Wczesniej zagrała niesamowity turniej w Cincinnati. Na tych kortach w Wuhan Daria będzie się czuła bardzo komfortowo. Nawierzchnia będzie pozwalać jej kontrolować uderzenia na wysokim poziomie. Kurs na czyste zwycięstwo wynosi 1.70-1.85. Jest to także duża wartość i bardzo opłacalna. Osobiście daje tu max 1.40-1.50. Gavrilova stylem gry i warunkami fizycznymi przypomina mi Simone Halep. Jest ona zapewne bardzo głodna gry po nieudanej grze na US Open. Przed nią jest wielka kariera. Jej główne atuty to precyzja i szybkość. Gavrilova gra jak automat, przy czym jest bardzo swobodna. Słabsza dyspozycja, bądź gorszy dzień rywalki będą przez nią wykorzystane bezlitośnie. Jak jest lepsza i ewidentne dominuje nad rywalka, to wówczas nie prezentuje na korcie w ogole gorszych momentów. Świetnie serwuje i bardzo regularnie, co ułatwia jej szybkie wygrywanie punktów. Dobrze biega i jest niesamowicie dynamiczna. Gra swobodnie przy siatce jak i z końcowej lini. Z glebi kortu uderza szybko i płasko. Mimo drobnej budowy i niskiego wzrostu (166 cm) atakuje bardzo mocno i efektownie. Wykorzystuje cała geometrię kortu. W pierwszym uderzeniu spycha rywalkę do obrony, bądź już nawet szuka wygrywających punktów. Bardzo podoba mi się jej obrona. Bez problemu wygrywa punkty po każdym krótszym i pasywnym zagraniu rywalki. Stara się dominować od początku do końca, aby nie było zaskakujących zwrotów sytuacji. Za to Jankovic grała bardzo intensywnie poprzedni turniej i jest zaprwne wykończona psychicznie i fizycznie. Jak wiadomo Serbka ma problem od lat z zachowaniem koncentracji i formy przez dłuższy okres. Jej gra w ostatnim turnieju w Azji (nie pauzowala jak Gavrilova) była bardzo nieregularna, a wręcz gra bardzo szarpany
tenis, do czego zdążyła już przyzwyczaić cały tenisowy świat. Ma problem ze skutecznością i efektywnością serwisu. Także ma problem z utrzymaniem regularnosci i jakości gry z glebi kortu. Akurat jej ryzyko w ataku nie pomaga. Jest bardzo niepewna i wyrzuca proste pilki bez jakiejkolwiek presji ze strony rywalki, po czym szybko się irytuje. Serbka w tej konfrontacji będzie dziś kompletnie bezradna i nie ma żadnych argumentów na równorzędną rywalizację. Wyczerpana i poirytowana szybko "odda" ten mecz przeciwniczce. Polecam ten typ !