samuel24
Użytkownik
Dokładnie tak ! ???? chyba ze da wyższy handicap ????trochę bez sensu, to co ja dałem na Real handicap dziś piewszy typ był, to potem już nikt nie może dać na czysty win Realu tak? a jak da to -100?
Dokładnie tak ! ???? chyba ze da wyższy handicap ????trochę bez sensu, to co ja dałem na Real handicap dziś piewszy typ był, to potem już nikt nie może dać na czysty win Realu tak? a jak da to -100?
trochę to średniePanowie moderatorzy, mam pytanie: czy można zmienić swój cały typ w Typie Dnia?
Więc nieśmiało sugeruję mniej bezsensownego pisania, a więcej czytania. Nie chcesz widzieć reklam i dlatego masz Adblocka? Jasna sprawa, twoja wola, ale dostosuj sobie jego ustawienia tak żeby później nie było takich nieporozumień. Przecież można wprowadzić wyjątki od blokady reklam//psotnickJeżeli nie widzisz nazw bukmacherów, to pamiętaj o wyłączeniu blokowania forum.bukmacherskie.com w Adblocku lub innym tego typu programie.
Oczywiście, że bet365 i unibet są w regulaminie:Spojrzcie na typy z 15.09 ... bet365 i Unibet nie ma w regulaminie a rozliczacie typy z tych buków na plus ... brak tu konsekwencji komuś
Wprowadzacie regulamin ktory sami nie stosujecie.
Zapewne Twoja przeglądarka blokuje.Kurs musi być wzięty z oferty następujących bukmacherów:
- Expekt
- Bwin
- Bet-at-home
- Gamebookers
- Sportingbet
- Unibet
- Betfair
- BetGun
- Betsson
- Bet365
- PinnacleSports
- Betsafe
- William Hill
- Betclic
- Oddsring
- Rivalo
- Winmasters
- OtoBet
- Betano
- Betway
- EGB
- RedBet
A co to za pytanie jest? Nie bardzo je rozumiem, ale spróbuję się domyślić w czym rzecz.Panowie moderatorzy, mam pytanie: czy można zmienić swój cały typ w Typie Dnia?
4+ oznacza cztery lub więcej, i tak w ofercie ma buk z którego brałem kurs.+/- przed liczbą to są handicapyhttps://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-20-09-2016-wtorek-137913-2.html#post6119843
Co to za typ? nic w nim nie rozumiem: "Sevilla 4+rożnych 1p" - czyli?
Sevilla 4 ??? + rożnych 1p ? nie powinno być, Sevilla - 4 rożnych 1p? źle znak pytajnika i calkowicie inaczej rozumiany typ, czy jeszcze inaczej?