Byly kursy dziś przed 3 treningiem, bylo wielokrotnie pisane żeby grać wcześniej znając szybkość betsafe Kursów nie będzie już dziś :!:
ostatni raz pozwalam na branie oferty z innego buka
Tabela po dwóch kolejkach będzie wkrótce dostępna. Prawdopodobnie dojdzie punkt, że typowanie będziemy kończyć przed rozpoczęciem III treningu. Wtedy nie będzie wymówek
Mógłby mi ktoś poprawić punkt:
e) własny typ h2h - Alonso vs @ 2.20
Betsafe
na:
e) własny typ h2h - Alonso vs Webber @ 2.20
Betsafe
i chodzi mi że Webber wygra.
Mógłby mi ktoś poprawić punkt:
e) własny typ h2h - Alonso vs @ 2.20
Betsafe
na:
e) własny typ h2h - Alonso vs Webber @ 2.20
Betsafe
i chodzi mi że Webber wygra.
no ja nie zdarzylem i teraz i tak nie mozna ;p
a byla pefka na 400pkt ;d
a wg mnie ludzie ktorzy sie dopiero teraz zapisuja moga niesprawiedliwie awansowac dalej - jedno szczesciwe typowanie i ktos kto przez 12 kolejek typowal odpada ;p
a wg mnie ludzie ktorzy sie dopiero teraz zapisuja moga niesprawiedliwie awansowac dalej - jedno szczesciwe typowanie i ktos kto przez 12 kolejek typowal odpada ;p
ech mozecie mi nie wierzyc ale chcialem grac petrova z kubica - bo to juz niemozliwe bylo zeby robert caly sezon przed kolega z zespolu dojezdzal wiec stwierdzilem ze bym zagral - ale niestety pozniej juz nie widzialem tego w betsafe ;p