52 jemjogurt Użytkownik Listopad 17, 2010 #122 i u mnie juz jest mam nadzieje ze nagrody rzeczowe rowniez szybko przyjda talia kart za Q mam nadzieje ze tez przyjdzie ?
i u mnie juz jest mam nadzieje ze nagrody rzeczowe rowniez szybko przyjda talia kart za Q mam nadzieje ze tez przyjdzie ?
415 belfast-boy Forum VIP Listopad 17, 2010 #123 Zgadza się. Kaska na koncie pojawiła się w tempie iście ekspresowym. Jeszcze raz dzięki!
322 snajper Forum VIP Listopad 18, 2010 #126 Nagrody rzeczowe będą wysłane jutro bądź w poniedziałek najpóźniej
52 jemjogurt Użytkownik Grudzień 1, 2010 #130 dawno? (wybacz ze pytam tutaj ale mam zablokowane PW wiec nie moge zapytac)
29K al_capone Gangster Grudzień 2, 2010 #133 Osoby, które wygrały talię karty z kwalifikacji proszę o podanie na pw danych do wysyłki.
52 jemjogurt Użytkownik Grudzień 7, 2010 #134 do mnie wciaz nic nie dotarlo, a minal tydzien od czasu kiedy dostali pozostali...
322 snajper Forum VIP Grudzień 7, 2010 #135 do mnie wciaz nic nie dotarlo, a minal tydzien od czasu kiedy dostali pozostali... Kliknij aby rozwinąć... Wszystkie paczki zostały wysłane w tym samym dniu. Poczekajmy do końca tygodnia i zobaczymy co będzie dalej
do mnie wciaz nic nie dotarlo, a minal tydzien od czasu kiedy dostali pozostali... Kliknij aby rozwinąć... Wszystkie paczki zostały wysłane w tym samym dniu. Poczekajmy do końca tygodnia i zobaczymy co będzie dalej
52 jemjogurt Użytkownik Grudzień 8, 2010 #136 ja wiem ze snieg i lod to utrudnienia, ale Wroclaw to nie takie male miasto zeby zaspy przeszkadzaly ;P
ja wiem ze snieg i lod to utrudnienia, ale Wroclaw to nie takie male miasto zeby zaspy przeszkadzaly ;P