322 snajper Forum VIP Sierpień 4, 2010 #81 A jeśli zajałem 11 miejsce Q3 a ktoś 2 razy był w 10 to się zakwalifikowałem do wyścigu? Kliknij aby rozwinąć... http://forum.bukmacherskie.com/f261/nagrody-41093.html#post1755339
A jeśli zajałem 11 miejsce Q3 a ktoś 2 razy był w 10 to się zakwalifikowałem do wyścigu? Kliknij aby rozwinąć... http://forum.bukmacherskie.com/f261/nagrody-41093.html#post1755339
52 jemjogurt Użytkownik Sierpień 4, 2010 #82 a cala tabela ogolna konkursu kiedy bedize ? ???? w sensie dla tych 28smiu zawodnikow ogolna bo teraz z takiego pulapu gramy ;p
a cala tabela ogolna konkursu kiedy bedize ? ???? w sensie dla tych 28smiu zawodnikow ogolna bo teraz z takiego pulapu gramy ;p
322 snajper Forum VIP Sierpień 4, 2010 #83 a cala tabela ogolna konkursu kiedy bedize ? ???? w sensie dla tych 28smiu zawodnikow ogolna bo teraz z takiego pulapu gramy ;p Kliknij aby rozwinąć... Najpierw niech wszyscy potwierdzą swój udział.
a cala tabela ogolna konkursu kiedy bedize ? ???? w sensie dla tych 28smiu zawodnikow ogolna bo teraz z takiego pulapu gramy ;p Kliknij aby rozwinąć... Najpierw niech wszyscy potwierdzą swój udział.
52 jemjogurt Użytkownik Sierpień 4, 2010 #84 a jaka jest roznica jak nie potwierdza? beda w tabelii 28 osobej i najwyzej nie beda grali ;d
322 snajper Forum VIP Sierpień 4, 2010 #85 a jaka jest roznica jak nie potwierdza? beda w tabelii 28 osobej i najwyzej nie beda grali ;d Kliknij aby rozwinąć... Spokojnie, ja mam wszystko pod kontrolą. Nie znasz mnie? ????
a jaka jest roznica jak nie potwierdza? beda w tabelii 28 osobej i najwyzej nie beda grali ;d Kliknij aby rozwinąć... Spokojnie, ja mam wszystko pod kontrolą. Nie znasz mnie? ????
322 snajper Forum VIP Sierpień 24, 2010 #87 co z talia kart za q3? Kliknij aby rozwinąć... Masz do Marcina Odry sie zgłosić. Pisałem Ci już dawniej na gg
co z talia kart za q3? Kliknij aby rozwinąć... Masz do Marcina Odry sie zgłosić. Pisałem Ci już dawniej na gg
R 0 reyess Użytkownik Sierpień 28, 2010 #89 Snajper ja potwierdzałem swój udział w finale do ciebie, a zostałem wykluczony, pisałem przed chwilą w tej sprawie do kukli.
Snajper ja potwierdzałem swój udział w finale do ciebie, a zostałem wykluczony, pisałem przed chwilą w tej sprawie do kukli.
K 1,2K kukla Forum VIP Sierpień 28, 2010 #90 Snajper ja potwierdzałem swój udział w finale do ciebie, a zostałem wykluczony, pisałem przed chwilą w tej sprawie do kukli. Kliknij aby rozwinąć... Czekamy na informację od Snajpera. Jeśli dostał PW to zostaniesz "przywrócony" do konkursu na pełnych prawach. ????
Snajper ja potwierdzałem swój udział w finale do ciebie, a zostałem wykluczony, pisałem przed chwilą w tej sprawie do kukli. Kliknij aby rozwinąć... Czekamy na informację od Snajpera. Jeśli dostał PW to zostaniesz "przywrócony" do konkursu na pełnych prawach. ????
K 1,2K kukla Forum VIP Sierpień 30, 2010 #93 Będzie będzie ???? Jeszcze dzisiaj ???? W ciągu paru najbliższych godzin wygospodaruje trochę czasu na podliczanie a wieczorem Snajpi wrzuci tabelę ????
Będzie będzie ???? Jeszcze dzisiaj ???? W ciągu paru najbliższych godzin wygospodaruje trochę czasu na podliczanie a wieczorem Snajpi wrzuci tabelę ????
2,1K dawid1892 Użytkownik Wrzesień 6, 2010 #94 Będzie może jakaś zmiana dotycząca typów h2h? Bo to co robi Betsafe jest co najmniej śmieszne...
322 snajper Forum VIP Wrzesień 6, 2010 #95 Nie będzie żadnych zmian. Przecież ostatnio było już dużo lepiej niż w kwalifikacjach. Teraz znowu ma być jeszcze lepiej
Nie będzie żadnych zmian. Przecież ostatnio było już dużo lepiej niż w kwalifikacjach. Teraz znowu ma być jeszcze lepiej
0 davido21 Użytkownik Wrzesień 24, 2010 #96 Jeżeli można, to proszę o dopisanie do mojego typy h2h bukmachera Betsafe. http://forum.bukmacherskie.com/f261/15-kolejka-wyscig-48716.html#post1859096 Z góry dziękuję.
Jeżeli można, to proszę o dopisanie do mojego typy h2h bukmachera Betsafe. http://forum.bukmacherskie.com/f261/15-kolejka-wyscig-48716.html#post1859096 Z góry dziękuję.
52 jemjogurt Użytkownik Wrzesień 29, 2010 #97 kiedy bedzie tabela? i co wkoncu z tymi kartami? dostane je w tym roku ?
322 snajper Forum VIP Wrzesień 29, 2010 #98 kiedy bedzie tabela? i co wkoncu z tymi kartami? dostane je w tym roku ? Kliknij aby rozwinąć... Jak nam się zachce to będzie. I tak nie wygrasz O karty to pisz na PW do Marcina, a nie tu...
kiedy bedzie tabela? i co wkoncu z tymi kartami? dostane je w tym roku ? Kliknij aby rozwinąć... Jak nam się zachce to będzie. I tak nie wygrasz O karty to pisz na PW do Marcina, a nie tu...
52 jemjogurt Użytkownik Wrzesień 30, 2010 #99 pisalem i pisalem tutaj tez ze NIE ODZYWA SIE.. wygram bo przykoksilem w tej kolejce i jestem number łan!
pisalem i pisalem tutaj tez ze NIE ODZYWA SIE.. wygram bo przykoksilem w tej kolejce i jestem number łan!