Jednym słowem... jeżeli mamy St.Louis jako zdobywcę Pucharu, nie ma już dla nas żadnego znaczenia, jak w dalszej fazie rozgrywek pójdzie Vancouver? ???? No tak myślałem... niestety... ale wolałem się upewnić...Co do wyników w II rundzie. Pisałem o tym, że czasami może się nie zgadzać rywal... Istotne będzie aby Wasz typ np. w obecnej sytuacji wiemy, że Vancouver ma awans i jest w 1/2 finału konferencji. Jeśli macie typ VAN awansuje do finału konferencji to nieważne z kim będzie walczyło w 1/2. Ważne że macie typ awans do finału konferencji. Dodatkowo bonus za wytypowanie poprawnego wyniku.
Będą na pewno takie sytuacje, że będziecie mieli innych rywali. Ten etap wymagał od uczestnika konkursu myślenia na baardzo długo do przodu. Na tym polegała trudność. Dlatego za każdy następny dobry typ jest więcej jednostek. A za wytypowanie zwycięzcy najwięcej...
A co z tym... under/over? Gdzieś tam... pobieżnie zerkając... zauważyłem, że jednak piąta bramka strzelona w dogrywce nie jest przez uczestników konkursu uwzględniana przy zakładach typu under/over 5.0 - zakładając, że słusznie (przy graniu zakładu w Betway)... można postawić pytanie... czy zakłady typu under/over w Betwey i bet365 są... tymi samymi zakładami... Zgodnie z regulaminem wolno zagrać typ z oferty bet365 tylko wtedy, kiedy takiego zakładu nie oferuje Betway... (no wiadomo chyba o co chodzi... decydując sie na typ over 5.0 zdecydowanie wolałbym - przy podobnych kursach - zagrać go na zasadach obowiązujących w bet365...)