"Drogi Radosławie,
Dziękujemy za skontaktowanie się z Betway.com i przepraszamy za zwłokę z odpowiedzią.
Uprzejmie informujemy, że sprawdziliśmy Twoje konta oraz ich historię. Ponieważ Twoje konto „XXX” nie posiada żadnej historii, postanowiliśmy zablokować je i dać Ci szansę pozostania z nami, pozostawiając konto „XXXX” nadal aktywne. Przypominamy jednak o warunkach naszego regulaminu, z którym powinieneś się zapoznać. Jeśli sytuacja taka się powtórzy będziemy zmuszeni zablokować Twoje konto.
Jednocześnie pragniemy poinformować, że odnośnie nagród w konkursie organizowanym przez forum.bukmacherskei.com prosimy o skontaktowanie się z adminem tego forum, jeśli jeszcze nie otrzymałeś wspomnianej przez Ciebie wygranej."
Musze przyznac, ze to o mnie mowa i wine biore na siebie. Ale zadnej proby oszustwa, czy wyludzenia bonusu nigdy nie bylo.1 z kont tak naprawde nigdy nie bylo aktywne. Nigdy nie wplacalem tam kasy, ani nie korzystalem z bonusu.Sczerze to nie wiedzialem o jego istnieniu ???? .To moja nieuwaga bo posiadam konta chyba u wszystkich bukow.... i na wiekszosci z nich czynnie gram. Te musialem zalozyc bardzo dawno.. i zapomnialem o nim ???? Na szczescie udalo mi sie wyjasnic cala sprawe i po analizie historii konta bylo widac, ze zadnych niecnych czynow z mojej strony nie bylo. Kaske dostalem bezproblemowo i poprosilem o blokade nieuzywanego konta. Wiec slowa :"Nie próbować oszukiwać bukmachera.
Jeden z nagrodzonych uczestników miał 2 konta. Oba zostały zablokowane." sa troche przesadzone ????
Wsio wyjasnione, za
konkurs dziekuje. Gratuluje zwyciezcy oraz organizatorom. Trzeba sie spotkac razem w kolejnej edycji. Pozdro dkla wszystkich uczestnikow ????