Podatki też są bardzo popularne a w niektórych krajach nie ma :]Moze nie do konca zaznajomilem sie z tym, jednak handicapy to sa bardzo popularne rodzaje zakladow i proponuje po prostu je wdrozyc do gry. Nie musisz byc uszczpliwy.
tak... jak chyba w każdym innym konkursie.Witam mam takie pytanie jak dalem do konkursu w meczu Devils - Carolina over 5 goli i padlo dokladnie 5 .. mam to traktowac jak zwrot?
To masz problem ????Dzisiaj tez wytypowalem dwa spready i co teraz?(zresta nie tylko ja)
Bezsens, ze nie mozna typowac handicapow skoro sa w ofercie betway. To co teraz jak wczoraj wytypowalem jeden taki mecz(spread) i on nie wszedl to mam zamiast -100 j, policzyc sobie 0j?
Dzisiaj tez wytypowalem dwa spready i co teraz?(zresta nie tylko ja)
Niestety muszę przyznac że macie racje. Widocznie popełnilem błąd ale zakręcony musiałem byc. Zdaje się na Wasza decyzje i w kolejnym typie zmienie swój bilans na -100j .Zauważono we wczorajszych typowaniach meczu Jersey -Carolina stawianie na opcje u/o 5,5
Takiej opcji nie było w ofercie,próg ustalony był na 5!!!
Typowanie uczestników na próg 5,5 traktujemy jako nieumyślną próbę manipulacji.Jako,że to był pierwszy przypadek, typ traktujemy jako -100.Następnym razem posypią się ostrzeżenia i ewentualne wykluczenie z konkursu.
Albo i wiecej niz -100j.Niestety muszę przyznac że macie racje. Widocznie popełnilem błąd ale zakręcony musiałem byc. Zdaje się na Wasza decyzje i w kolejnym typie zmienie swój bilans na -100j .
Pozdrawiam
Ustaliliśmy -100 ,user alex23 również proszony jest o skorygowanie bilansu ,za mecz NJ -Carolina.Albo i wiecej niz -100j.
NIE MOZNA TYPOWAC HANDI!!!
Daj przyklad jako czlonek modTeamu, ze zapoznales sie z regulaminem!
Nie będzie zmian w regulaminie. Nie będzie dodatkowych opcji do typowania. Regulamin jest chyba dość spójny i jasny.Co do First Team to score - może nei zmieniajmy (znów) regulaminu w trakcie konkursu?
Jeszcze jedna wątpliwość dotycząca zasad:
Czy ktoś może podać za mnie typ? Po długoterminowym Vadera rozumiem, że tak...
Pytanie tylko czy trzeba o tym wcześniej kogoś powiadomić czy po prostu dany użytkownik wchodzi do tematu i podaje spotkania za mnie?
Z góry dzięki :spokodfhgfh:
Już koledzy modzi dostali "opr" na GG żeby nie dawali złego przykładu...Albo i wiecej niz -100j.
NIE MOZNA TYPOWAC HANDI!!!
Daj przyklad jako czlonek modTeamu, ze zapoznales sie z regulaminem!
Już pisałem dlaczego w tym temacie- zachęcam do czytania co się dzieje w konkursie... Ci którzy uważnie bawili się w Hockey Cup pamiętają jakie pojawiały się problemy... Zasady są równe dla wszystkich. Ty nie możesz typować to Twój rywal także.Regulamin, regulaminem, ale apeluje, zeby od dnia 3 zezwolono jednak typowac handicapy. Niech ktos wytlumaczy mi dlaczego nie moga byc typowane, bo ja nie widze w tym sensu.
Na kazdy typ dajesz plaską stawke 100j. W przypadku nietrafienia typu Twój bilans wynosii 100j.Czy nasz bilans mamy sobie sami podsumowywać , czy ktoś z modów będzie to czynił ? Jeśli sami to w jaki sposób mam to zrobić ?