Mam pytanie, czy mozna podawac typy na zwyciestwo w pierwszej tercji, ale -0,5? Bo w sumie to i tak oznacza zwyciestwo minimum 1 bramka, jedynie nie dopuszcza mozliwosci remisu jak typ na ML.
Nie można.
Jak widać dwie strony wcześniej moderator konkursu wyraźnie napisał że tego typu zakładu nie typujemy, regulamin zresztą jest napisany w sposób przejrzysty i nie ma tam mowy o typowaniu Spread. Pisanie że typ zgodny z regulaminem było jak widać na wyrostCytat:
Napisał maritos
By Nivet
Jako, że handi za bronione a typ nie wszedł to co w takim razie? Kolejne -100, chyba tak powinno być..? I w sumie calkiem niedawno nivet chyba do kogoś z wykrzyknikiem napisał, że handi się nie stawia a teraz sam to robi, także coś mi tutaj nie pasuje. Proszę o rozpatrzenie tego jakoś sprawiedliwie.
Pozdrawiam Maritos
Handi -0.5 1st Period Winner -1 - o co kamą ? Betway taką oferte ma na pierwszą tercję + ew ML 1st Period. Typowałem że pierwsza tercję wygra WSH ,nie wygrało wiec -100, typ zgodny z regulaminem....
Dzięki Odisio, że wytłumaczyłeś nivetowi w czym rzecz czy jak on to napisał "o co kamą?". Teraz wracam do pytania - jako, że nivet podał zły typ, który został w temacie zakazany to powinien dostać kolejne -100j za próbę oszustwa ? - myślę, że tak będzie najsprawiedliwiej.
Pozdrawiam Maritos
Pozdrawiam Maritos
Do kogo kierujesz to zdanie... bo chyba nie do mnie...Tylko podejmijcie decyzje szybko bo nie wiem ile mam wpisać do bilansu
W takich sprawach pisać na PW. Podajecie typy a my damy.Witam wyjezdzam na weekend majowy czy moglby jakis admin napisac do mnie pw czy moglby wystawic moje typy. juz mam mniej wiecej jakie tylko kursy sprawdzic potem. z gory dziekuje bo nie chcialbym miec -100 kazdego dnia za brak typu.
To jest tylko Twoje zdanie,lecz całe szczęście nie masz na to wpływu. buźkaMoim zdaniem nie powinno byc czegos takiego jak skreslenie z listy na zyczenie.
W pierszych danich konkursu byly po 4 strony typow, teraz juz tylko 2.
Kazdemu kto olewa po - 100 za niepodany typek i koniec.
Jestem ciekaw czy te osoby, ktore sa na plusie tez pisza aby je skreslic ;-)
Konkurs to czasami typy i taktyka zupełnie inna niż rzeczywista gra.A ja uwazam ze o co tyle walki...przeciez to tylko zabawa. A tak naprawde wiadomo, ze wiekszosc robi kase na Play Offach "prywatnie"... Wiec o co tyle walki...
Ranga Typer jest za pierwsze miejsce. Hymn na Igrzyskach grają tylko temu kto wygrał...A na koniec jeszcze takie moje pytanie w stronę "konkursowej władzy", czy w przypadku wygrania konkursu przez osobę posiadającą już rangę TYPER, prawo do otrzymania rangi przejdzie na kolejnego uczestnika pozostającego w danej chwili bez rangi ? Czy po prostu nie zostanie przyznana ?
Chyba, żaden z uczestników, który zrezygnował z konkursu nie był na plusie... Dla mnie to też dość jasne- skoro nie mam na nic szans to strata czasu i daję sobie spokój :|Jestem ciekaw czy te osoby, ktore sa na plusie tez pisza aby je skreslic ;-)
Zmiany były dwie. Jedna zaostrzyła błędne typowanie. Druga zmieniła typowanie na tercję. Już pisałem, że typy 1,x,2 były właściwie martwe. Chciałem, żeby dozwolony był jeszcze jeden buk, który w mojej ocenie ma najlepszą ofertę. Niestety nie można było go dodać. Opcje 1,x,2 na 1 tercje nie są oferowane ani przez Betway ani przez bet365.Skreslenie jest ok, jesli ktos juz nie chce sie bawic to spoko, ale zmienianie zasad w trakcie gry;/ troszke lipnie... Nie protestuje ale srednio mi sie to podoba...
Konkurs to czasami typy i taktyka zupełnie inna niż rzeczywista gra.
Dziś sam w konkursie wpadłem szukając "wyższych kursów" i tym samym tracąc -200 a "w realu" zagrałem to co powinno wejść. Lidstrom finansowo mnie uratował...
Popieram:spokodfhgfh: od wczoraj tez go kocham:spokodfhgfh:
Co do wzbogacenia oferty to w sumie troche racji masz, bo faktycznie im wieksza oferta i mozliwosci tym ciekawiej i ludzie typuja inaczej a nie tak samo...
Co nie zmienia faktu, ze nie powinno sie zmieniac zasad w trakcie gry, bo to zazwyczaj nie za dobrze wychodzi, nawet patrzac na wczoraj dwa remisy w 1t...
Ale zgadzam sie, ze bogatsza oferta sprawia, ze zawodnicy typuja inaczej...
Sam w tym konkursie gram zupelnie inaczej niz naprawde, wpadam podobnie jak Vader szukajac lepszych kursow, bo to nic nie kosztuje...
pozdrawiam.