Więc ponosimy odpowiedzialność za to i przepraszamy rywali. A nasz kolega będzie wywalony z drużyny. Jeśli my mamy także odpaść trudno przyjmiemy to.
po 1 nie rzucaj mi ściemą w oczy, po 2 tak to był jeden z Waszych zawodników w dodatku KAPITAN po 3 a co mnie to ze bysliscie na meczu? Wybraliscie go kapitanem więc także dołożyliscie swoją cegiełkę ze to on a nie np Ty wystawia typy i wpisuje wyniki, po 4 wywalicie kolege z druzyny hahahahaha czlowieku bez jaj, jestescie z jednego miasta, pewnie znacie sie nie jeden rok, powtarzam przestan rzucac ściemą w oczy, po 5 4 punkt regulaminu, faza play-off a ja "krętactwu" mowie nie,
po 6 wlazly11(c) dzis po 6 rano wpisał w poście ze daje na Lahti i dodał: nastąpiła pomyłka to sie nazywa
BEZSZCZELNOŚĆ
Pozwole sobie przedstawic wersje zdarzeń: Wlazły zauwazyl ze trafilismy 2 gole...wiec zwycięstwo dawał Wam jeden wynik trafiony (3 bramki), wpadł na pomysł ze zaedytuje typ, według mnie skonsultował sie z wami, "ze moze bysmy edytowali moze nie zauważą, pewnie padła odpowiedz "no dobra sprubuj bo i tak jak przegramy to juz mamy marne szanse, a moze rywale sie nie dopatrzą". Jednakze rywale czytaj Ja sie zorientowali rzuciłem postem wieczorem, zapewne wlazły tego nie zobaczył, według teorii zobaczył to którys z jego druzyny, gdyz wlazłego byc w domu nie mogło bo by zrobil 2 edycję (czyzby był w pracy?). Zostawiono mu wiadomosc na gg badz wysłano mu sms, zeby poprawił tak jak było typy. Wlazły po 6 rano edytuje typy jak powinno byc z dopiskiem "nastąpiła pomyłka", jednakze jakby tego było mało kontaktuje sie z lube81 swoim kolegą zapewne na gg zostawia wiadomosc bądź pisze smsa i nakazuje lube81, ze jak wstanie rano by napisał : "ze to wlazły zaedytował ze to nie wy, zeby był walkower, ze go wyrzucicie, ze przeciez nie mieliscie na to wpływu bo np byliscie na meczu" aby tylko dalej walczyć o kase i tak wlasnie sie stało lube81 poszedł za radą kapitana wlazłego szukającego ostatniej deski ratunku i tak zrobił. Ale nie ze mną te numery :mrgreen: Zastanawia mnie czemu wlazły nic nie napisał tutaj w tym temacie skoro o 6 zmienił edycje? Czemu? Temu ze moja historia ma sens, gdyz czekał az wstanie lube81 i rzuci scieme :mrgreen: proste i jasne :mrgreen: