Gratuluję pomysłu odnośnie wyroku....
heheh... bardzo mnie to rozbawiło. Od 13 kolejki zastanawiałem się co zrobi MGPW. Czy zdarzy się cud? I otrzymałem odpowiedź...
Całe
eliminacje do Champians przebiegły w atmosferze ciągłego łamania regulaminu, niedomówień. Do ostatniej chwili nie wiadomo było jak grać, na ile goli, ponieważ admini nie byli w stanie podjąć na czas odpowiednich decyzji o ewentualnych karach i ekipy musiały grać na tzw "przypał" zakładając w marginesie błędu ewentualną karę czyli ostro i ryzykownie...
Przez
CAŁE rozgrywki
regulamin był (że się brzydko wyrażę)
nagminnie olewany (np: drużyny które oddały walkowery powinny zostać wyrzucone na początku rozgrywek), a kiedy drużyna moderatora Dobermana (sam udział w konkursie
bezstronnych adminów jest już żenadą a co dopiero "podejmowanie słusznych i nieodwołalnych decyzji"...) zaczęła topić mecz za meczem, przypomniano sobie o regulaminie hehheheehh...
Niestety leniwi admini postanowili pozostawić tabele taką, jaka jest, zamiast rozpisać na nowo wszystkie kolejki czarno na białym i stworzyć nową tabelę, tę SPRAWIEDLIWĄ.
Warto by zadać pytanie czy admini przechowują skany kursów zgodnie z tym, co mówi regulamin.
No i dyskwalifikacja FC Typer przez
RADĘ BEZSTRONNYCH...
Skąd mam wiedzieć, że nie jest to spisek adminów dzięki któremu w/w Doberman utrzymał się w Champions... i tylko on na tym skorzystał.
Oskarżono, skazano, wyrok wykonano a dowodów nikt nie zobaczył (historia rodem z PRL).
Ktoś z pierwszej czwórki musiał polecieć... W kolejce 13 przeprowadzono bez powodzenia zamach na Gryf (Doberman chciał nas ukarać stratą punktów w 13 kolejce i -2 gole w kolejce 14 co przekreślało nasze szanse na awans już wtedy hehhehheheh) zostaliśmy ukarani mniej surowo po burzliwej dyskusji (do tej pory nie mam pojęcia w czym była nasza wina...).
Pewnie ten text zostanie wycięty, a moja skromna osoba wyrzucona z forum przez w/w, bo ośmieliłem się splamić nieskazitelną biel naszych adminów, którym słowo SPRAWIEDLIWOŚĆ jest obce, a już na pewno zasnute czerwonym suknem prywaty.
Miłej zabawy. Pozdrawiam.