>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności/sugestie

bodzio1972 0

bodzio1972

Użytkownik
Informuję o edycji postu w 12 kolejce w celu podania spotkania zastępczego, ponieważ spotkanie Westerlo - Std Liege odbędzie się 06.05.2007r. chyba jakiś błąd w bettson jest.

Pozdrawiam

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Informuję o edycji postu w 12 kolejce w celu podania spotkania zastępczego, ponieważ spotkanie Westerlo - Std Liege odbędzie się 06.05.2007r. chyba jakiś błąd w bettson jest.

Pozdrawiam
No właśnie ja też go puściłem i nie bardzo wiem co robić...
Pozwolę sobie przeedytować posta i wystawię coś na zmianę

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Czy Moderator doberman90 podtrzymuje -2 bramki dla DT &quot;Gryf&quot; za złamanie pkt 16 regulaminu?

Jak mniemam ta kara to za to, że wystawiliśmy typ który ma być na sobotę chociaż jakimś cudem był na betssonie w typach na piątek?
Kapnąłem się wieczorem (jak widać po postach z 12 kolejki), kiedy sprawdzałem wyniki i nie znalazłem meczu Belgów Westerlo - Std Liege

I jak się okazuje nie tylko moja drużyna go wystawiła. :sad:

Mam pytanie: jak teraz zostanie policzona kolejka 12? Walkower?
Czy typ sobotni będzie się liczył w 12 kolejce? Bo jeśli nie będzie się liczył, to uważam karę -2 gole w 13 kolejce za mocno niesprawiedliwą, ponieważ NIE Z NASZEJ WINY tracimy szanse na 3pkt w kolejce 12 i na dodatek mamy karę -2 gole na wstępie w kolejce 13.

Jeszcze raz podkreślę, że zaistaniała sytuacja wystąpiła nie z naszej winy, buk wystawił typ z błędną datą, i mam nadzieję że w/w sprawa jest tylko nieporozumieniem.

Proszę o szybkie wyjaśnienie.
Pozdrawiam.
Kapitan DT &quot;GRYF&quot;

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Chlopie umiesz CZYTAC ??
16. Co musi znajdować się na kuponie drużyny:
Na początku musi znajdować się informacja o kolejce (czyli która kolejka), oraz z kim rywalizujemy np. Odra Wodzisław- FC Baniocha. Pozostałe informacje:
Data, godzina rozpoczęcia spotkania, liga (tutaj chodzi o ligę piłkarską), kurs, dokładny typ.
Kare dostaliscie bo regularnie nie podawaliscie ani daty,ani ligi ,ani godziny swoich typow! Tu nie chodzi o zadne Westerlo - Std Liege.

re down: Troszke kultury to nie jest wiejskie targowisko tylko forum ;-)

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Umię czytać chłopie...

podałem:

Wczoraj 0:56
12 kolejka
Rodowici Łodzia. - D.T. &quot;GRYF&quot;
20:30 Hannover 96 - Energie Cottbus Niemiecka Bundesliga 3,30 typ:x
15:00 Westerlo - Std Liege Belgijska Jupiler League 2,05 typ:2
20:30 Lokeren - RC Genk Belgijska Jupiler League 1,57 typ:2
fisher77

1#
Przyznaję brakuje Daty spotkania ale po przypisie &quot;Wczoraj 0:56&quot; można po chwili namysłu wywnioskować, że chłop nie dawał typu na dzień do tyłu czyli czwartek tyko stawiał o godz 0:56 w PIĄTEK, i dawał typy na piątek
2#
Energie Cottbus Niemiecka Bundesliga czyli ECNB to wg. Ciebie nowa drużyna niemiecka?
3#
Zerknijcie chłopie na nagminne opisy innych kapel np: Salamandra lub Extreme

To dlaczego kara tylko dla nas??? CHŁOPIE!!!

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Chlopie umiesz CZYTAC ??
Na początku musi znajdować się informacja o kolejce (czyli która kolejka), oraz z kim rywalizujemy np. Odra Wodzisław- FC Baniocha. Pozostałe informacje:
Data, godzina rozpoczęcia spotkania, liga (tutaj chodzi o ligę piłkarską), kurs, dokładny typ.
Kare dostaliscie bo regularnie nie podawaliscie ani daty,ani ligi ,ani godziny swoich typow! Tu nie chodzi o zadne Westerlo - Std Liege.

... I popraw chłopie ten typ z 13 kolejki bo nie wiadomo która drużyna stawiała te mecze póki nie ma 15:00 w sobotę i nie dostałeś kary -2gole na wstępie za złamanie pkt 16 regulaminu ...

Bardziej cię denerwuje, jak szukasz kto to postawił tak mądrze, kiedy sobie podliczasz gole swoje i rywali, niż brak DATY spotkania...

hm... Pozdrawiam

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Chlopie umiesz CZYTAC ??

... I popraw chłopie ten typ z 13 kolejki bo nie wiadomo która drużyna stawiała te mecze póki nie ma 15:00 w sobotę i nie dostałeś kary -2gole na wstępie za złamanie pkt 16 regulaminu ...

Bardziej cię denerwuje, jak szukasz kto to postawił tak mądrze, kiedy sobie podliczasz gole swoje i rywali, niż brak DATY spotkania...

hm... Pozdrawiam
Nie wiem gdzie widzisz problem w Naszych typach ... Punkt 16 regulaminu nic nie mówi o tym żeby zaznaczyć która drużyna stawia :] My mamy obie pogrubione i jest to zgodne z regulaminem ???? Niepotrzebnie panikujesz. Złamaliście regulamin i to niejednokrotnie teraz musicie ponieść tego konsekwencje 8) ... A poza tym po raz kolejny widać jaka jest Twoja wiedza na temat konkursu ???? &quot;póki nie ma 15:00 w sobotę&quot; akurat dzisiaj podajemy typy do 20 ???? To by było tyle na temat ...

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Zwracam honor - sobotnie typy (chyba wyjątkowo) do 20:00, moje niedopatrzenie...
Nie wiem gdzie widzisz problem w Naszych typach ...
A próbowałeś kiedyś podliczać typy innych drużyn? Żeby się kapnąć kim jesteście muszę grzebać po forum, a wydaje mi się że adminom nie o to chodziło kiedy układali regulamin:
pkt 16 Na początku musi znajdować się informacja o kolejce (czyli która kolejka), oraz z kim rywalizujemy ...
Hmm... Macie ciekawą interpretację ...

Nie ma sensu &quot;toczyć piany&quot;. Pojawi się admin i rozstrzygnie (napisze czarno na białym), jestem przekonany, że to jakieś nieporozumienie i chodzi o belgów, o trefny typ z Betssona, który postawiliśmy podobnie jak &quot;Bobasy&quot;...

PS: Szukam skąd tyle zajadłości... i dochodzę do wniosku że trzeba umieć przegrywać z podniesionym czołem...
&quot;Gryf&quot; pozdrawia &quot;Kaczorki&quot; ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Powiem krótko o tej sprawie jeżeli łamaliście regularnie regulamin musicie ponieść konsekwencje i poniesiecie ją w tej kolecje, Poprzednia zostanie zaliczona ale niewiadomo jeszcze dokładnie jak przedyskutujemy to wspólnie z Marcinem. Sprawa ostrej kłótni która wywołaliście narazie nie będzie ponosiła do konsekwencji ale kolejnym razem pewnie to zrobie bo nie będę tolerował kłótni nie potrzebnych tyle odmnie pozdrawiam,

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Czy wszystkie drużyny, które łamią regulamin w pkt 16 zostaną ukarane?
Jest ich nie mało, prześledziłem typy wszystkich kolejek pod tym kątem.
Brak daty wydaje mi się błachym powodem i do tej pory NIKT nie zwrócił na to uwagi...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ostateczny werdykt sędziów:

W 12 kolejce dostajecie -3 bramek za:
-edycję i zmianę typów po czasie (po godz. 15)

W 13 kolejce minus 2 bramki macie anulowane. Pamiętać jednak o tym, co ma się znajdować w postach!!

Wyrok jest prawomocny i nie można się odwoływać.

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
Wyrok przyjąłem... :sad:

Zgłaszam naruszenie regulaminu przez zespół Salamandra w pkt 16 regulaminu, typy z kolejki 13. Podobnie w kolejce 12.

Zgłaszam naruszenie regulaminu przez zespół Extreme Team w pkt 16 regulaminu, typy z kolejki 12.

Proszę o upomnienie w/w drużyn, by zapobiec podobnym nieprzyjemnościom...

fisher77 0

fisher77

Użytkownik
W poście z podliczonymi meczami moderator podał:

...
12 Kolejka Wyniki :
5. Rodowici Łodzia. - D.T. \&quot;GRYF 4-0 ( -3pkt. dla D.T Gryf)
...
rozumiem, że nie chodzi tu o punkty tylko o bramki, tak jak napisał
Ostateczny werdykt sędziów:
W 12 kolejce dostajecie -3 bramek za:
-edycję i zmianę typów po czasie (po godz. 15)
...

cinekzs 1K

cinekzs

Użytkownik
Chciałbym zauwazyc ze w 13 kolejce w meczu pomiedzy Kamikadze Team a DNO BOJLERA druzyna DNO BOJLERA policzyla typ Sobota 2007-05-05 18:00 Zaglebie Lubin - Korona Kielce: Pierwsza połowa - 1 kurs 2,15 jako trafiony, a wynik w tym meczu do połowy byl remisowy i zagłębie strzelilo bramke dopiero w 48 minucie!! Prosze o poprawienie wyniku albo ukaranie druzyny DNO BOJLERA za probe oszustwa....

kaczor44 0

kaczor44

Użytkownik
Chciałbym zauwazyc ze w 13 kolejce w meczu pomiedzy Kamikadze Team a DNO BOJLERA druzyna DNO BOJLERA policzyla typ Sobota 2007-05-05 18:00 Zaglebie Lubin - Korona Kielce: Pierwsza połowa - 1 kurs 2,15 jako trafiony, a wynik w tym meczu do połowy byl remisowy i zagłębie strzelilo bramke dopiero w 48 minucie!! Prosze o poprawienie wyniku albo ukaranie druzyny DNO BOJLERA za probe oszustwa....
po pierwsze powiem Ci tak, czlowiek odemnie faktycznie sie pomylil i ktorys z moderatorow na pewno to poprawi, a po drugie jakbys umial liczyc to wyszlo by Ci ze nijak nie zmienilo to rozstrzygniecia bo i tak macie 3 pkt za zwyciestwo. A ja z koleii prosze Cie czlowieku licz sie ze slowami, i nie nazywaj mnie oszustem!! bo od pomylki do oszustwa jest jeszcze daleko, a od karania na szczescie jest tutaj ktos inny...

EDIT:

Takie jedno wazne pytanie mam - czy jesli jakas druzyna zostaje zdyskwalifikowana to czy walkowery sa przyznawane za cala runde nawet w tych meczach w ktorych zdobywala punkty? Bo inaczej to by bylo troche nie halo w stosunku do druzyn ktore stracily punkty z druzynami juz zdyskwalifikowanymi...

prosze o odpowiedz

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
A ja mam pytanie odnośnie dalszej fazy. Teraz została do rozegrania ostatnia kolejka i co dalej :?: :jezora:

Do góry Bottom