doberman
Forum VIP
Oczywiście będzie to walkower więc w czym tkwi problem:;/: Chciałbym zgłosić ze drużyna III PC w meczu z Barceloną nie wystawiła zadnych typów do soboty godz. 15:00 i nadal nie wystawiła.
Pozdrawiam :spokodfhgfh:
barcaR (c)
Oczywiście będzie to walkower więc w czym tkwi problem:;/: Chciałbym zgłosić ze drużyna III PC w meczu z Barceloną nie wystawiła zadnych typów do soboty godz. 15:00 i nadal nie wystawiła.
Pozdrawiam :spokodfhgfh:
barcaR (c)
Dokładnie, przecież, ten kto podlicza wyniki zobaczy to, że w Waszych meczach jest walkower. Piszcie dopiero wtedy, jak zobaczycie że błąd jest w podliczeniu...bo sie śmietnik robi.Nie rozumiem po co tak ciagle piszecie .Wiadomo ktos nie podał typów = walkower
2. Podanie typów po czasie - minus 2 bramki
pojutrze...Dziś wieczorkiem? Jutro?
czepaim sie z jednego powodu ... regulamin to regulamin (trzeba go przestrzegac...) a to ze ze szkoly nie zdazyles wrocic to juz wasz problem ... trzbeba bylo wieczorem typy podac ... spóźniliscie sie z podaniem typów i macie -2bramki ... my juz nie raz mielismy taka sytuacje i zanda wymowka nas nie usprawiedzliwiala ... mam nadzieje ze moderatorzy odejma 2 bramki za złamanie regulaminu ????Ej drodzy modzi czy kiedyś Spontan Ekipa podpadła wam czymś w regulaminie?Wróciłem ze szkoły o 15.00 i wczesniej nie mogłem podać typów.Wiec jeśli możecie nie odejmujcie nam bramek.
P.S damianek632 mógłbyś troszeczke wyluzowac ,czepiasz sie byle czego (8 min) jakbyś nie umiał wygrać po normalnej grze ,szukasz jakiś idiotycznych wymówek stary nie jesteśmy przecież dziećmi(chociaż ty niewiadomo) ,a jak jestes taki regulaminowy to może większe zyski bedziesz miał jak popracujesz w Skarbówce