Będzie wszystko w ten wekkend podane ! Moderator też człowiek ma prawo czasem się spóźnić.Ktoś panuje nad analizą i rozgrywkami?
Jest już sobota i prawie 5 kolejka, a tu jeszcze nie wiadomo jak wypadła 3 kolejka, bo nie została rozliczona :wowsdf:
Nie wiadomo o co chodzi :sad: .
Szkoda... esz......
Ja proponuje 0-0 i tak pozostanie.tak na marginesie to post przez Spider KOKSY zmieniany był 3 krotnie (co jest niezgodne z regulaminem) proponuje surowszą karę
Słuchaj mądralo... Jest napisane w regulaminie, że spotkania sami sobie podliczamy.Ktoś panuje nad analizą i rozgrywkami?
Jest już sobota i prawie 5 kolejka, a tu jeszcze nie wiadomo jak wypadła 3 kolejka, bo nie została rozliczona :wowsdf:
Nie wiadomo o co chodzi :sad: .
Szkoda... esz......
Tak będzie przyznany walkower4 kolejka
Bezimienni - DNO BOJLERA
Chcialbym zauwazyc ze nasi przeciwnicy nie podali typow do godziny 15:00 (baaa ja dalej tych typow nie widze). Rozumiem wiec ze zostanie nam przyznany walkower nawet jesli nie trafimy zadnego spotkania...
POZDRAWIAM!! (i prosze o odpowiedz)
człowieku pisze ci ja i lider przeciwnej drużyny, ze powinien być remis a ty z 2-1 zmieniasz na 1-2 mój typ był za 1.49 a ciasteczkowych potworów ZA 2 Zł a nie za 2.01. Weź w końcu zmień to na prawidłowy wynik 1-1Tak pomyliłem się dałem w złą strone wynik już poprawione ! Przepraszam to już więcej się nie powtórzy
Jeżeli coś ci nie pasuje możesz nie uczestniczyć w konkursie więc nie tym Tonem !!człowieku pisze ci ja i lider przeciwnej drużyny, ze powinien być remis a ty z 2-1 zmieniasz na 1-2 mój typ był za 1.49 a ciasteczkowych potworów ZA 2 Zł a nie za 2.01. Weź w końcu zmień to na prawidłowy wynik 1-1Tak pomyliłem się dałem w złą strone wynik już poprawione ! Przepraszam to już więcej się nie powtórzy
To można było na spokojnie napisać kolejne takie ostre spostrzeżenie zakończy się ostrzeżeniem tyle na ten temat !Nie mam zamiaru sie z tobą, kłócić ale wyraźnie oboje napisaliśmy, że wynik powinien być 1-1.