>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania/propozycje/niezgodności/sugestie

wojtek88-16 18

wojtek88-16

Użytkownik
No cóż pół dnia minęło i żadnej odpowiedzi na pytanie;/ Naprawde sporo tutaj różnych sytuacji występuje a mało jest wyjaśnień ????

msjr 0

msjr

Użytkownik
1 kolejka sie ledwie rozpoczela a juz jest zadyma... ludzie nauczcie sie czytac ze zrozumieniem czy to takie trudne? prosilbym tez administratorow o zrobienie porzadku z tymi typami bo skoro niektorzy nie sa w stanie&quot;POJąć&quot; o co w tym chodzi to cos jest nie tak

NIE WOLNO DAWAć TYCH SAMYCH SPOTKAń CO PRZECIWNIK, NIE WAZNE JEST CZY DALEś 1X2 OVER\UNDER A PRZECIWNIK CO INNEGO... JAKBY NIE PATRZEC TO I TAK TO SAMO SPOTKANIE &lt;TO CO WLASNIE PODAJESZ TO JEST T Y P

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
UWAGA UWAGA WAZNY KOMUNIKAT!!!!!!!!!!!!!

Zespoł z grupy B GKS jastrzebie obraził sie i wocofał sie z rozgrywek! chetne ekipy piscie do Marcina O.!!!!!

3bynio 0

3bynio

Użytkownik
ja w sprawie punktacji.
zauważyłem, że co niektórzy liczą kurs 2,00 jako 2 bramki
a regulamin na to:

- typ o kursie od 1,40-2,00 - 1 bramka
- typ o kursie od 2,01-2,70 - 2 bramki
- typ o kursie od 2,71- w górę - 3 bramki

wlazly11 0

wlazly11

Użytkownik
Drużyna Barcelony naruszyła regulamin i podala ten sam mecz Zaragosa- Barcelona
REAL MADRYT CASTILLIA dała typ 2 a Barcelona na x. Prosze o odjecie Barcelonie 3 bramek.

barcar 0

barcar

Użytkownik
Przepraszam Real Madryt Castilla za podanie tego samego typu. Śpieszyłem się do rodzny i nwewt nie zauważyłem waszych typów rozumiem że zostaną odjęte nam 3 bramki przyjmuję to. Jeszcze raz sorrki

barcaR (c)

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Ogłoszenia parafialne:

3 kolejka, która miała się odbyć dzisiaj i jutro zostaje przesunięta na wtorek i środę.
Tabele po 2 kolejkach zostanie umieszczona w godzinach wieczornych.

Dziękuje za uwagę

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Panowie jako moderator Konkursu pytania kierujcie do mnie na PW ! , Jeżeli kłótnia się powtórzy pociągne kapitanów do odpowiedzialności !

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Spontant Ekipa jeden mecz zremisowała i jeden wygrała a mamy 1 wygraną i 1 przegraną co jest??
Sprawdź aktualności.. a nie odrazu się rzucasz
[ Komentarz dodany przez: Marcin-Odra: 2007-04-08, 22:01 ]
W 1 kolejce macie minus 2 bramki za powtórzony typ (Roma)

M 15

maja81szn

Użytkownik
Do drugiej kolejki Salamandria-Crazy Typers :

Po 1 Typy zostały oddane 12:31 a miedzy 14 a 15 poszła edycja typów zapytuje sie czy to zgodne z regulaminem?? Tak mozna?? Zgłosiłem to oczywiscie w ten sam dzien jak to zauwazyłem. Ale zastanawia mnie czemu Widzu edytował i co edytował?

Po 2
Velez v. Slavija, 2x 2,80 3 bramki
15:00 Serbian Meridian League

Regulamin mowi o zrobieniu screena wiec chciałbym zobaczyc screena z tego ze był taki kurs. Gdyz najpierw pojawił sie minus rozliczenia a potem plus. A i kurs dość mocny jak na x2.

barcar 0

barcar

Użytkownik
:;/: chciałbym zgłośić ze drużyna All-Star Team w meczu z Barceloną dała taki sam mecz co Barcelona: Valencia - Chelsea. Barcelona dała typ 2 a All-Star Team typ: 1x. Proszę to rozpatrzyć zgodnie z regulaminem.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
:;/: chciałbym zgłośić ze drużyna All-Star Team w meczu z Barceloną dała taki sam mecz co Barcelona: Valencia - Chelsea. Barcelona dała typ 2 a All-Star Team typ: 1x. Proszę to rozpatrzyć zgodnie z regulaminem.
Wszystkie wasze sugestie zostaną rozpatrzone

makaveli 0

makaveli

Użytkownik
Moderatorzy którzy biorą udział w konkursie betsson lig mogą np: zmienić post tak żeby inny moderator tego nie zauważył ??oczywiscie również unser

lube81 0

lube81

Użytkownik
Ja myślę że są to uczciwi ludzie i wiedzą że popełnili błąd. A także poniosą konsekwencje. Dlaczego od razu mówisz że zmienią typy . Nie rozumeim cię

Do góry Bottom