Marcin-Odra
Dobra to juz wie ze będą minus 3 bramki, idźmy dalej piszesz Marcin: "Gdy ustalaliśmy mecze to Doberman mi pisał, że on wybiera Werder, gdyż kurs jest powyżej 2zł" Doberman Ci pisal hmmm to dziwne bo Doberman napisał ze widziałes kurs, to wkoncu widziałes czy nie widziałes? Kolejny zwrot "gdy ustalalismy" tzn ze jestes w jego druzynie? :wowsdf:
Jeżeli wszyscy po tak okazałym kursie grają 2, bukmacher stopniowo lub bardzo wyraźnie obniża kurs, czasem nawet o 50 groszy (to bardzo, bardzo dużo). Naturalnie było tak samo w tym wypadku. Kurs może nawet w ciągu kilku minut ulec zmianie. ------------------------------------------------>hmmm tylko ze przed meczem wynosił 1,90 a jeszcze wczesniej 1,95 juz napisalem wiadomosc by pojawił sie screen . Mam pytanko, tzn ze screen można przerobic?? AKURAT MAMY SCREEN ze NIE DA SIE GO PRZEROBIC, JAK ZOBACZYSZ TO UWIERZYSZ
Dla mnie to nie jest argument. Również ja, czy Doberman, mógłby napisać do paru osób z forum, żeby go poparli i jestem pewien, że mogło tu być z 30 postów, mówiących, że kurs był powyżej 2zł. -------------------------------------------------------> powiem tak zulw1 łysy nie musza mnie popierac ja wiem co widzialem, a popytaj ludzi Marcin kto to maja81szn gdzie zawsze biore udział ludzie mnie cenią za co?? ze sprawiedliwosci uczciwosc, nigdy nie poruszam niczego kiedy nie jestem pewny wiec bez takich zdań, wiem co widzialem. A poparcia nie potrzebuje gdyz jestem pewny swego (kursu).
Ten argument ma większy sens. Tylko hmmm, dlaczego nie dałeś go wczoraj na forum, żeby sprawa była jasna? Nie było kumpla, który zna się na Photoshopie, żeby zrobił magiczną sztuczkę? Dlaczego nikt się nie rzucał przed rozpoczeciem spotkania Werderu, tylko po zakończeniu, gdy wynik był wiadomy. Dla mnie jest to dążenie do zwycięstwa "po trupach". Próbujecie wszędzie dopatrzyć się przewinienia. --------------------------------------------------------------------------------->Photoshop a co to wogole? Szczerze nie mam pojecia co to, ja zauwazyłem i infomruje sam widziales na gg jak było z fc typer i castillą, jak tylko zauwayzlem zbombardowałem gg Twoje, od razu, teraz napisalem rzuc okiem na betsson , jak tylko zobaczylem, a czy to był poczatek czy koniec co to za roznica , jest zauwazano jest i tego sie trzymajmy.
Zależy kiedy był robiony... a w ogóle dlaczego on już dawno nie jest zamieszczony na forum? Tak samo mogę mieć podejrzenia co do oryginalności screenu. Niby on jest, ale go nie ma. Co mam myśleć o tym?
Sprawa ma być może inny podtekst. Oprócz rywalizacji w konkursie, Doberman ma jakieś wyzwanie z osobą z drużyny przeciwnej. Dla mnie to również ważna sprawa, bo nikt nie chce spotkania o "6 punktów przegrać". Rozumiem przeciwników, ale wg mnie jest to "zamach stanu"--------------------------------------------->powiem krotko nie interesują mnie sprawy lads from szczecin z MGPW powiem krotko, powołuje sie na regulamin ktory mowi ze typ powyzej na 2 gole osoba ktory go podaje musi miec screen !!!!!!!
My robimy screeny, CHCEM ZOBACZYC SCREEN, nie ma screnu to według regulaminu nie ma typu i wszystko, mam nadzieje Marcin ze napiszesz ze zgadzasz sie ze mną co do tej kwestii bo to jak napisałes cytuje: "jasne jak słoneczko" .
A co do 18 lat to ja wiem i Ty wiesz kto ile ma, wiec nie chcem poruszac tego tematu, zeby nie robić "większego hałasu". Badźmy poważni.
Takze punkt regulaminu:
3. Użytkownik, który podaje typ w granicach kursu 2,00-2,20 oraz 2.70-2.90 ma obowiązek zrobienia screenu tego zdarzenia wraz z kursem z oferty Betsson.Taki screen należy 7 dni trzymać na dysku twardym. Po tym czasie można usunąć.
Wiec 7 dni nie mineło...Marcin nie chcem tu robić warkotu, najazdu czy czegoś bo ani nie mam powodów sie denerwować czy unosić, chcem poprostu zobaczyc wg punktu regulaminu screen , nie ma screenu dla mnie jest jasne jak słoneczko jak to powinno sie skonczyc 1 gol bądź typ nieuznany.
Pozdrawiam