Doberman Ci pisal hmmm to dziwne bo Doberman napisał ze widziałes kurs, to wkoncu widziałes czy nie widziałes? Kolejny zwrot "gdy ustalalismy" tzn ze jestes w jego druzynie?
A jak miałem to inaczej napisać? Gdy z dobermanem (widziałem) kurs, czy raczej z dobermanem ustalałem? Raczej 2 wersja jest poprawna, więc nie chwytaj za słówka. Również nigdzie nie pisałem, że widziałem kurs kursów. Nasze ustalanie odbywa się w takich sposób: D-"Jaki mecz wybierasz do BL? MO- Widzew-Odra 2 D- Ok- ja daje Werder 2, bo kurs jest powyżej 2. MO- spoko, daj później to na forum.
Nie będę zachowywał się jak dzieciak i sprawdzał modów za każdym razem. Nigdy nie było przypadku, że jakiś mod oszukał któregoś z użytkownika w jakikolwiek sposób.
Odp na ostatnie twoje zdanie. Regulamin jasno pisze, że drużyny mają być 3 osobowe + każdy z graczy podaje tylko jeden typ. Tego się trzymamy.
powiem tak zulw1 łysy nie musza mnie popierac ja wiem co widzialem, a popytaj ludzi Marcin kto to maja81szn gdzie zawsze biore udział ludzie mnie cenią za co?? ze sprawiedliwosci uczciwosc, nigdy nie poruszam niczego kiedy nie jestem pewny wiec bez takich zdań, wiem co widzialem. A poparcia nie potrzebuje gdyz jestem pewny swego (kursu).
Nie znam Cię osobiście na forum masz 66 postów więc nie mogę mieć pewności. Poza tym admin na każdym forum bardziej wierzy modowi, niż userowi, którego nie zna.
Również nie mam zamiaru bawić się w śledczego i pytać każdego usera "znasz maje? Co to jest za koleś itd" bo nie mam na to czasu.
Photoshop a co to wogole? Szczerze nie mam pojecia co to, ja zauwazyłem i infomruje sam widziales na gg jak było z fc typer i castillą, jak tylko zauwayzlem zbombardowałem gg Twoje, od razu, teraz napisalem rzuc okiem na Betsson , jak tylko zobaczylem, a czy to był poczatek czy koniec co to za roznica , jest zauwazano jest i tego sie trzymajmy.
Jestem ciekawy, gdyby Werder przegrał to być się kłócił? Pewnie nie, bo po co? MGPW przegrało spotkanie, kurs zgodny z kursem, to się tylko doczepię tego spotkania powtórzonego. A tak teraz masz dodatkowy "rodzynek".
nie ma screnu to według regulaminu nie ma typu i wszystko, mam
Gdzie to pisze, że gdy nie ma screenu nie ma typu?
Marcin dobrze wiemy ze regulamin mówi ze mozną grać od 18 lat, dobrze wiemy ile kto ma lat z druzyny MGPW, wiec bądźmy poważni i rozsądni
Ja nikomu nie zabraniam brania udziału. Ja piszę o wozie, a Ty o kozie. Chodzi mi o to, że poziom postów niektórych jest na etapie 15-sto latka.
Niech chłopaki grają, tylko nie muszą pisać zbędnych postów.
@Łysy- a gdzie pisze z którego dnia i na którą godz. są te kursy. Może są to kursy uśrednione?[/quote]
spójrz na to co napisał gofermarcin oraz ja, jeśli dalej nie wierzysz to sam się połącz z chatem obsługi klienta na Betsson i zobaczysz co Ci pani, która obsługuje napisze...