podczas typowania zawodów 11/01/2007 Ruhpolding (GER) - sztafeta panów Igorini, pawlikn i Emil777 podali dwa razy swoje typy :zoltakartka:
dzięki za bystre okoNic o zmianie nie ma :wowsdf:
W czym masz problem :?: Załórz temat i bez problemu, akurat wczoraj byłem zajęty....mam nadzieje, że powyższy typ zostanie zaliczony?
Następnym razem zrobię to co szwedu i nie będęł czekał na moda i sam zrobie temat tym bardziej ze wczoraj wieczorem wysłałem benkowi wiadomość żeby zrobił temat.
wytypowałem Małysza na pierwszym miejscu w pierwszym konkursie w Oberstdorfie i wygrał ???? , nie dostałem za to nic .... w takiej samej sytuacji są cerber i Miki1910...
Za wytypowanie zawodnika w miejsce które zajmie otrzymujemy tyle punktów co zawodnik
I m. - 100 pkt
...
tak sory moj błąd juz dodałem wam po 100 ;-)daimler czy mógłbyś jeszcze raz podliczyć skoki :]
wytypowałem Małysza na pierwszym miejscu w pierwszym konkursie w Oberstdorfie i wygrał ???? , nie dostałem za to nic .... w takiej samej sytuacji są cerber i Miki1910...
Za wytypowanie zawodnika w miejsce które zajmie otrzymujemy tyle punktów co zawodnik
I m. - 100 pkt
...
a jeśli sie myle to prosze mnie oświecić ....... :]