>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pytania, problemy, sugestie...

W 2

wislak

Forum VIP
mysle ze Hautamaeki i Widhoelzl moga tez byc blisko.
poza tym wg mnie Stoch pobije zyciowy rekord ????

a jesli chodzi ogolnie o zawody to duze prawdopodobienstwo ze zadecyduje wiatr i ani Kamil nie pobije rekordu, ani nie wejdzie mi zaden typ :mrgreen:
chyba powinienem miec za to dodatkowe 200 pktow :spokodfhgfh: taka moja propozycja ;P

Moja propozycja to : zebyś nie pisał głupich postów.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Moja jest taka propozycja ze jesli napiszesz jeszcze raz głupkowaty post w tym temacie to dostaniesz ostrzenie teraz to juz naprawde nie żartuje.

W 2

wislak

Forum VIP
no to byl zarrcik ???? spoko ;) przeciez to nie jakies sztywniackie forum tylko luzne nie :p

a teraz mam juz powazne pytanie, nie robimy sobie jaj: gdzie moge wszystkie wyniki biathlonu sprawdzic? bo kurcze na interii znalazlem ze wygral Bjoerndalen sprint ostatni a na BBC ze Poiree :/ nie wiem ktory prawidlowy... W jednym byl ze sikora na 8 a wdrugim na 12. No i jeszcze taka sugestia: jak fcbialas wkleja no konuc to jest fajnie i latwo sobie policzyc wiec jakbys znalazl chwile to dobrze by bylo czytelne miec wyniki

pzdr i sory za tamten joke :p mozecie usunac wlasciiwie przeciez ????

miki1910 0

miki1910

Użytkownik
Ej, jak myślicie. Czy Henkel, Glagow, Apel i Jonsson wystartują jutro w biegu masowym :?: Niby są na liście startowej, to fakt, ale nie startowały w tym tygodniu w Ruhpolding, a ich zgłoszenie może wynikać z tego iż są w pierwszej 34 PŚ. Dlatego nie brałem tych zawodniczek pod uwagę w typowaniu biegu masowego.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Wislak to nie chodzi o szytniacka atmosfere ale o twoje głupie posty których jest mase.A maja decyzje podtrzymuje wiec sie pilnuj

Jesli chodzi o wyniki na dobrze bede je wklejał po zakonczeniu zaodów.

Miki sadze ze trzeba ufac oficjalnej stronie ;).

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
żo
nie wszyscy tylko mazaqi oczywiście trafił tych samych co ja na idealnych pozycjach
Zaszkins, chyba trafisz na Czarną Liste :!: Siejesz zamęt, rozumiem gdyby podał wszystkie te same typy, ale zmienił coś więc nie uskarżaj się wszysto jest zgodie z regulaminem....

pzDr :!:

miki1910 0

miki1910

Użytkownik
Mówiłem, że Henkel i Glagow nie wystartują. Apel i Jonsson jednak wystartowały. Do tego na starcie nie stanęły Domracheva i Semerenko.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Miki prosze cie nie pisz takich postów bo jak ktos chce to sobie sam sprawdzi .
Po drugie po co piszesz ze ktos dał po czasie ja doskonale wiem o ktorej sie zaczynaja zawody bo sam ogladam .Wiec nie pisz tak ciagle.

Co do typowaniu po czasie to od nastepnych zawodów bede reagował bardziej zdecydowanie.Wiec radze sprawdzac o ktorej sa zawody.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Zobaczyłem ze kolejny user podal typ po czasie wiec postanowiłem sobie załozyc moja czarna liste czyli dwa wykroczenia i taki user wylatuje z konkursu.Mam nadzieje ze teraz bedziecie bardziej uwazac i to was troche zmotywuje do wiekszego wysiłku czyli sprawdzenia kiedy sa zawody.Ale nie tylko.
narazie na tej liscie sa
1. breezy
2.Dukat

W 2

wislak

Forum VIP
nie iwem, moge sie mylic, ale na wordzie na bieżąco podliczam sobie swoje typy i mi wychodzi tak:

03.01.2007, Oberhof/GER -sztafeta pań 0
04/01/2007 Oberhof (GER) - sztafeta panów 12.5
04/01/2007 Oberhof (GER)-Sprint kobiet 30
06/01/2007 Oberhof (GER) - sprint panów 125
04/01/2007 Oberhof (GER)-bieg panów poscigowy 10
04/01/2007 Oberhof (GER)- panie bieg poscigowy 20
10.01.2007. - Ruhpolding, sztafeta kobiet 412.5
11/01/2007 Ruhpolding (GER) - sztafeta panów 137.5
12/01/2007 Ruhpolding (GER) - sprint kobiet 0
13/01/2007 Ruhpolding (GER) - sprint panów 100
14/01/2007 Ruhpolding (GER) - bieg masowy panów. 110
14/01/2007 Ruhpolding (GER) - bieg masowy pań. 100

to razem: 1057.5

zaraz posprawdzam gdzie zrobilem blad... ale jak co to prosze o sprawdzenie.

W 2

wislak

Forum VIP
yh nie moge edytowac :/

jednak nie mam jak sprawdzic bo na biathlonie jak widze to nie jest tak jak w skokach ze pod typami pisze ile pktow zdobylem w danej kolejce:/ wiec prosze moda o sprawdzenie.
ps. dodam ze po sprawdzeniu rooniego bylo ok to chyba w ruhlpolidng gdzies jest blad...

ps2. wielkie sory jak to ja sie pomylilem... ale pisze w wordzie sobie i dotąd nie bylo bledow a nagle jest wiec tu pisze :/ mylic sie jest rzeczą ludzką

Do góry Bottom