>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, problemy, sugestie...

A 0

arod

Użytkownik
O kurde ja się chyba nie zapisalem do konkursu, a zatypowałem :/ Usuńcie mój post z typami jeśli możecie. Za problemy przepraszam.

daimler 14

daimler

Forum VIP
O kurde ja się chyba nie zapisalem do konkursu, a zatypowałem :/ Usuńcie mój post z typami jeśli możecie. Za problemy przepraszam.
Witaj ;-)

A czytałeś Ty regulamin ? w Regulaminie jest napisane że :

3. Do konkursu można przystąpić w każdym momencie jego trwania

Wiec nic się stało ;-)

W 2

wislak

Forum VIP
mam propozyjce co do oceniania, jak widac po pierwsyzhc kolekach praktycznie nikt nie trafia w dane miejsce gracza. moja probpozycja: typujemy 10 sportowcow/ jezeli ktorys z naszych zawodnikow jest w pierwszej 10 to mamy za niego 1 pkt. dodatkowo jak podamy podium i gracz bedzie na podium to dodatkowe 3 pkty. a jak trafimy idealne miejsce to jeszcze gratis 5 punktwo. czyli np trafimy Małysz jako zwycezce to mamy 9 punktow max. mysle ze to by ułatwiło prace modom - byloby łatwiej liczyc. i wtedy rywalizacja by byla ciekawsza.
no i jeszcze jak cos mogliby modzi wymyslic jakies gratisy, np 3 pkt jak na naszym podium beda wyszcy z podium, albo 5 pkt jak idealnie pierwsza trojke wytypujemy, albo dodatkowe 3 pkty za trafienie 6/10, 4 punkty za 7/10, 5punktow za 8/10 itp...

co o tym sadzicie?

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
odp tu bo to jest od tego dział.Regulamin jest taki i nie bedziemy go zmieniali.A chyba user najbardziej ktory chce pomacac nam ale my dziekujemy za twoja pomoc złamał regulamin chodzi mi o Wislaka i jesli piszesz ze strzelasz to twoja wina ze sie nieznasz.Jeszcze raz ktos złamie reuglamin dosanie ostrzezenie chodzi mi o Wislaka i Grzesia oraz kamyk88 .

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Grzesio, Wiślak i kamyk88 podali pierwsza dziesiątkę na sztafetę pań a nie ósemkę. W regulaminie jest napisane wyraźnie. Dobrze, że zauważyłem, bo za tą trójką wszyscy podawaliby 10-tke a potem by było zamieszanie. Zobaczyłem jeszcze raz regulamin i jest napisane pierwsza ósemka. Niech najlepiej fcbialas się tym zajmie, bo za nieprzestrzeganie regulaminu sa ostrzeżenia. :zoltakartka:

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Grzesio, Wiślak i kamyk88 podali pierwsza dziesiątkę na sztafetę pań a nie ósemkę. W regulaminie jest napisane wyraźnie. Dobrze, że zauważyłem, bo za tą trójką wszyscy podawaliby 10-tke a potem by było zamieszanie. Zobaczyłem jeszcze raz regulamin i jest napisane pierwsza ósemka. Niech najlepiej fcbialas się tym zajmie, bo za nieprzestrzeganie regulaminu sa ostrzeżenia. :zoltakartka:
Po pierwsze to ja spojrzałem na skoki , a nie na biathlon w regulaminie i stąd ten bład .

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Spokojnie to jest pierwszy raz wiec sadze ze nastepnym razem bedzie ok.Ja pokasuje i zostanie pierwsza osemka.

poZDro

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Takie teksty sobie daruj bo tak ciezko sprawdzic o ktorej sobie zawody..Co do tematu to racja dzisiejsze trmaty załozyne były pozno przepraszam miałem lekkie kłopoty z kompem nastepnym razem bede wczesniej ;).

Co do tabeli to prawdeopodobnie bedzie razem czyli biathlon+ skoki.

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
kurde temat to zakładajcie dzień wcześniej, w biathlonie idzie mi dosyć dosyć a tu nowy temat juz zamkniety. i sugestia, jak ja podałem jako pierwszy typ na biathlon panów to nie znaczy ze cała reszta mo kopiowac pierwszą siudemke ode mnie a zmienic miejsca dwóch ostatnich bo nie na tym rzecz polega. Potem bedzie 20 zwycięzców

W 2

wislak

Forum VIP
kurde temat to zakładajcie dzień wcześniej, w biathlonie idzie mi dosyć dosyć a tu nowy temat juz zamkniety. i sugestia, jak ja podałem jako pierwszy typ na biathlon panów to nie znaczy ze cała reszta mo kopiowac pierwszą siudemke ode mnie a zmienic miejsca dwóch ostatnich bo nie na tym rzecz polega. Potem bedzie 20 zwycięzców
hehe przeciez wiadomo ze sa faworyci to sie na nich stawia! jak OEB jest faworytem to nie przez to ze ty go podales, ale przez to ze jest faworytem daja go inni! nie jestes jakims super typerem zeby wszyscy od ciebie kopiowali

PS&gt; siÓdemke

Proponuje tabele skoków i biathlonu odzdzielnie bo jeden zna sie na tym a drugi na tym. :] :mrgreen:
tak jak mi odpowiedzieli w hokejowym: konkurs ma wylonic najlepszego typera Ski Jumping &amp; Biathlon 2006/2007 ????

W 2

wislak

Forum VIP
mam takie pytanie
czy do generalki TCS wliczaja sie te zasady:
2. Za wytypowanie:
- sześciu zawodników w pierwszej &quot;dziesiątce&quot; - otrzymujemy 10 pkt.
- siedmiu zawodników w pierwszej &quot;dziesiątce&quot; - otrzymujemy 20 pkt.
- ośmiu zawodników w pierwszej &quot;dziesiątce&quot; - otrzymujemy 30 pkt.
- dziewięciu zawodników w pierwszej &quot;dziesiątce&quot; - otrzymujemy 40 pkt.
- dziesięciu zawodników w pierwszej &quot;dziesiątce&quot; - otrzymujemy 50 pkt.

3. Za trafienie :
- pierwszej &quot;trójki&quot; na podium w idealnej kolejności - 150 pkt.
- pierwszej &quot;trójki&quot; na podium w innej kolejności - 100 pkt.
- za trafienie w pierwszej &quot;trójce&quot; dwóch zawodników idealnie na swoich miejscach - 80 pkt.
- za trafienie w pierwszej &quot;trójce&quot; dwóch zawodników nie na swoich miejscach - 40 pkt.

z regulaminu zrozumialem ze nie ale prosze o odpowiedz

W 2

wislak

Forum VIP
przeanalizowalem tabele i chyba to sie nie liczy... przynajmniej w biathlonie nie...

A to:
4. Turniej drużynowy (sztafeta) - typujemy klasyfikację generalną (pierwsza &quot;ósemkę&quot;) a uzyskany wynik zostanie podzielony przez 2:

1. Miejsce 200 Punktów
2. Miejsce 175 Punktów
3. Miejsce 150 Punktów
4. Miejsce 125 Punktów
5. Miejsce 100 Punktów
6. Miejsce 75 Punktów
7. Miejsce 50 Punktów
8. Miejsce 25 Punktów

=

4. Turniej drużynowy (sztafeta) - typujemy klasyfikację generalną (pierwsza &quot;ósemkę&quot;)

1. Miejsce 100 Punktów
2. Miejsce 87.5 Punktów
3. Miejsce 75 Punktów
4. Miejsce 62.5 Punktów
5. Miejsce 50 Punktów
6. Miejsce 37.5 Punktów
7. Miejsce 25 Punktów
8. Miejsce 12.5 Punktów

?

sory ze tak pytam ale sam sie podliczam w celu ew pomylek i chcialbym wiedziec, a gdzie mam spytac jak nie w Pytania, problemy, sugestie...

ps. jak bedziecie nastepny biathlon podliczac to w podliczaniu typow zaznaczcie tak jak benek ???? to ulatwi podliczanie userom ???? a ogolnie to konkurs wcale nie taki zly jak myslalem bbo fajnie sa emocjonujace teraz konkursy ???? :jezora:

pzdr

Do góry Bottom