>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pytania, problemy, sugestie...

miki1910 0

miki1910

Użytkownik
Może nie wszyscy wiedzą, ale prowadzę razem z bratem (Kylo1910) własną klasyfikacje. Robimy to bardzo skrupulatnie, a ponieważ jest nas dwóch to raczej małe prawdopodobieństwo, abyśmy się pomylili (tym bardziej, ze wychodzą nam te same wyniki). Znaleźliśmy już kilka błędów i wysyłaliśmy je na gg do poprawienia moderatorom. Jakbyśmy jeszcze coś znaleźli to będziemy informować modów.

PS. Podliczamy skoki narciarskie i biathlon. :mrgreen:

lukasz84_84 86

lukasz84_84

Użytkownik
Bardzo dobry pomysł Miki1910 - nie każdy ma czas skrupulatnie sprawdzać i podliczać swoje punkty a i modom na pewno pomoc się przyda ;-)

kylo1910 0

kylo1910

Użytkownik
w pierwszym konkursiew obersdorfie wytypowalem na podium trzech zawodnikow w innej kolejności i 8 zawodników czyli łącznie 130pkt a mam tylko 60pkt. Proszę o poprawę.

daimler 14

daimler

Forum VIP
Może nie wszyscy wiedzą, ale prowadzę razem z bratem (Kylo1910) własną klasyfikacje. Robimy to bardzo skrupulatnie, a ponieważ jest nas dwóch to raczej małe prawdopodobieństwo, abyśmy się pomylili (tym bardziej, ze wychodzą nam te same wyniki). Znaleźliśmy już kilka błędów i wysyłaliśmy je na gg do poprawienia moderatorom. Jakbyśmy jeszcze coś znaleźli to będziemy informować modów.
Ok jesli masz podliczone według Ciebie dobrze tabele skokow to mi prześlij na gg bądz na e-mail

w pierwszym konkursiew obersdorfie wytypowalem na podium trzech zawodnikow w innej kolejności i 8 zawodników czyli łącznie 130pkt a mam tylko 60pkt. Proszę o poprawę.
Już poprawiłem ;-)

pozdro!

miki1910 0

miki1910

Użytkownik
Usuńcie jeden z tematów na skoki w Neustadt. Razem z zaszkinsem zakładaliśmy go w tej samej chwili. ;-)

miki1910 0

miki1910

Użytkownik
Dyskwalifikacje Norwegów w Neustadt

Ku zaskoczeniu wielu kibiców, aż trzech Norwegów zostało zdyskwalifikowanych po II serii. Byli to Anders Bardal, Roar Ljoekelsoey i Tom Hilde.

Po pierwszej serii Roar Ljoekelsoey zajmował bardzo wysokie, trzecie miejsce, a Anders Bardal był 9. Toma Hilde sklasyfikowano na 12. pozycji.

Po dokładnej kontroli kombinezonów, po serii finałowej, okazało się, że trzech Norwegów manipulowało w niedozwolony sposób przy plastronach: zawodnicy poluzowali w nich elastyczne tasiemki, aby uzyskać większą powierzchnię nośną.

Cała trójka została przez sędziów zdyskwalifikowana i sklasyfikowana na końcu trzydziestki.

źródło: skijumping.pl

PS. Weźcie to pod uwagę przy sprawdzaniu wyników w skokach w Neustadt (pierwszy konkurs).

miki1910 0

miki1910

Użytkownik
Czy w MŚ w biathlonie, wyniki liczą sie podwójnie (chodzi mi jak się trafi miejsce jakiegoś zawodnika)?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
To pytanie Kylo.. Bo nie widze znaku zapytania... Jeśli tak to jak zobaczysz w odpowiednim temacie czy jest podliczone to znaczy, że jest, a jak nie to nie.

pzDr :!:

Do góry Bottom