horoskop
Użytkownik
to jest handi na sety, dasz 1 to Bełachtów musi wygrać do 0, a dasz 2 to Koźlarze muszą ugrać przynajmnie 1 setOdpowie mi ktoś w końcu ???
BEŁCHATÓW-KĘDZIERZYN KOŹLE H(0-2,5) 1 lub 2 ????
O co tutaj biega ?????
to jest handi na sety, dasz 1 to Bełachtów musi wygrać do 0, a dasz 2 to Koźlarze muszą ugrać przynajmnie 1 setOdpowie mi ktoś w końcu ???
BEŁCHATÓW-KĘDZIERZYN KOŹLE H(0-2,5) 1 lub 2 ????
O co tutaj biega ?????
Przecież już dostał odpowiedź, więc po co jeszcze raz ma pytaćdamian591
sadze ze to pytanie powinnienes umiescic gdzies inndziej an drugi raz.
Fcbialasowi chodziło o to, że to jest dział AdministracjaAdministracja[/b[, czyli tutaj piszemy sprawy organizacyjne, techniczne itp nt funkcjonowania forum. A Damian napisał post o problemie związanym z bukmacherstwem, a od tego jest inny dział. Więc jak będziesz miał kolego damian pytanie na podobny temat to w innym dziale go napisz.Przecież już dostał odpowiedź, więc po co jeszcze raz ma pytać
no co ty chrupek to świetny nick :jezora:Mam prośbe o możliwość zmiany Nicka ???
Podpisy, ktore zmniejszaja czytelnosc forum sa usuwane. A do takich na pewno naleza duze animowane gify.Dlaczego awatary są od dwóch dni usuwane z mojego podpisu ???
Chyba coś ci się pomyliły z 24 postami cięzko byłoby mieć Range typeraTzn. ja miałem rangę typera, dawno się nie logowałem i teraz patrze, że już nie mam....
Podajesz screen i nie było tematu...Mod daimler reprezentuje to forum ,a wprowadza sobie samowolke, blokując temat bez żadnego uzasadnienia dostosowanego do Regulaminu. Uważam ,że modzi powinni świecić przykładem a nie wprowadzać samowolki niezgodnej z Regulaminem. W moim temacie z kuponami podaje kupony i prowadze bilans. Nie wdaje się już w niepotrzebne dyskusje . Po prostu robie swoje.Brak screenów był jak twierdzi mod daimler wystarczającym powodem do zamknięcia tematu.
Uprzejmie prosze o reakcje w mojej sprawie, gdyż jest to pierwsze forum (a typy podaje na 7) gdzie z takiego powodu zamyka mi się temat.
juz poprosilem go o usuniecie i usunal pzdr i graty za spostrzegawczosc ;>Chciałbym poinformować że użytkownik MefiuPro ma w swoim podpisie użytą funkcję [y.o.u], która z tego co wiem jest zabroniona na forum