karoluhu
Użytkownik
Ej ziom, wyluzuj. :;/: Luknij poprzednie strony, zobacz ile tam Twoich głupich postów i wszystko o tym samym. Pewien user wbija na ten temat pisze co myśłi, hmm... No Mariusz może wygrać, po 1 godzinie już mistrz MMA Tito wbija się na majka(klawiatura) i pisze, to pseudo zawodnik, Esch to mistrz, nie da rady Pudzian, to leszcz. Kurde koleś, starczy tego, przekonałeś 1 nie przekonałeś 2 co do swoich argumentów. Starczy, ja osobiście kibicuję Pudzianowi, spójrz na filmik Amerykanina jak tam u nas se boksuje i jak dla mnie to nie jest wielki zawodnik. MMA to konfrontacja mieszanych sztuk walk, ziomek za Oceanu tylko boksuje, Pudzian posmakował trochę tego trochę tego, nie zrozum mnie źle, nie jest on zawalisty w tym co robi, ale ma szanse. Ktoś kiedyś dobrze powiedział, jak ktoś kto waży ok.200kg może czynnie uprawiać sport, i to nie szachy czy grę w karty tylko sztuki walki i to mieszane. Tu chodzi o coś innego, musisz zaskoczyć, a co Esch zaskoczy pudziana kopniakiem w szczenkę? wątpię. Tak samo Mariusz jak i ten MISTRZ Esch nie potrafią zbyt wiele w tej formule, więc ich szanse są wyrównane.Chłopie ale jak Mariusz ma wygrac ta walke???Dwał bym mu szanse w tym pojedynku tylko wtedy jak by Eschowi zakazali uzywac rak w tej walce.Nie przeceniajcie naszego pseudo zawodnika bo taki własnie emeryt jak Esch nawet go oklepie.Samym doswiadczeniem a umiejetności się nie zapomina.mariusz nie ma ani umiejetnosci ani doswiadczenia
I skończ z tym ciągłym nabijaniem postów bo to do niczego nie prowadzi.
Bez odbioru.