Nie mówie również o żebrach Salety bo po co bym to miał ukrywać??Bez senu heh.Nie wiem jak jest być bez żebra ale plus to też nie jest.Chodzi mi o aspekty poza sportowe.Nie będe pisał tego bo nie jest to sprawdzone w 100 % więc nie chce ludzi wprowadzać w bład.Mnie np zdołało to przekonać bo wcale się nie będe dziwił jak tak bedzie.A co do tych wszystkich opisywan o wadze Escha wadze Pudziana to taka mała ironia ???? Esch raz przegrał z kolesiem ponad dwa i pół razy lżejszym
Pudzianowski natomiast jak walczył z "małymi" to wygrał.jednak jak przyszło mu zmierzyć się z "większym" wszyscy widzieli jak to wyszło.Esch znowu dawał sobie w miarę radę z dużymi.Nie wiem czy wiecie ale Esch pokonał typa który ważył 190 kg i mierzył 198 cm przez ....... poddanie w parterze ????
A tutaj świeże słowa Escha :
"Jeśli trafię Pudzianowskiego lewą ręką, pójdzie na deski, po prawej padnie jeszcze szybciej, a jeśli on sprowadzi mnie do parteru, to zmuszę go tam do poddania się"
Gdyby tak wypowiadał sie Marcin Najman można by buchnać śmiechem no ale gada to koleś który z niejednego pieca chleb jadł.Sylvia też zapowiadał i jak na profesjonaliste przystało zrobił co do niego należało.Escha tez uważam za profesionaliste.Więć do dzieła brachu!!!!!Uzdrawiaj nasze Polskie zepsute przez mariusza i innych klaunów
MMA ????