W różnych portalach ukazał sie wywiad z jednym z właścicieli
KSW mianowicie Martinem Lewandowskim.Ośwaidczył on że na
KSW nigdy nie bedzie walczył Paweł Nastula.Dla mnie jest to kolejny krok w tył organizacji
KSW.Nie potrafią się dogadać według mnie z bardzo solidnym zawodnikiem.Myślę że pieniądze zainwestowane w niego nie poszły by w błoto.Jak dla mnie
KSW powinno ściagać solidnych zawodników Europejskiego
MMA niz ładować pieniadze w jakiegoś Pudzianowskiego czy Najmana czy Salete.Patrząc po innych poważniejszych organizacjach takie marketingowe walki odbywaja sie raz na jakiś czas a nie co każda galę.Pamietam turnieje
KSW 9 ,10 czy 11.Były to bardzo dobre gale a teraz co jedna to gorsza.
KSW zamiast iśc do przodu cofa się w tył.Niezrozumiałem jest dla mnie to że
KSW myśli że wszyscy będa się im podporządkowywać.Im i "Czerwonemu balonowi" bo wypowiedzi właścicieli że Mariusz przekłada walkę z Nastula bo jest na nią za wcześnie a parę dni później pojawia sie informacja ze może walczyć z Aleksandrem Emelienko sa troche nie halo.Przypomina mi sie jeden wywiad z Tomkiem Drwalem który dobitnie podsumował
KSW Mariusza i innych klaunów.
KSW i
Pudzian to towarzystwo wzajemnej adoracji.Takim postepowaniem te gale
KSW bedą coraz coraz gorsze.Miedzy innymi dzięki waszemu fenomenalnemu Mariuszowi.
I pytanie dla zorientowanych.Wie ktoś na ile rund jest zakontraktowana walka Pudziana z Eschem??Dwie rundy jak to zawsze żeby Mariusz nie spuchł czy może 3??