>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pudzianowski vs. Eric Esch "Butterbean" - 18.09.2010 XIV Konfrontacja Sztuk Walki

Status
Zamknięty.
C 0

cinek49

Użytkownik
Chlopie ales Ty zalosny ???? 12 razy w krotkim tekscie wynieniles slowo ustawiona.Dodam ze z Polskiego musiales byc As bo nawet odmiany tego slowa sie nauczyles.No bo co innego Twoja wiedza o MMA.Wedlug mnie jest mniejsza od mozdzka skowronka ???? Ja nie powiedzialem ze walka jest ustawiona.Ale same takie teksty artykuly ktore czyta sie w prasie internecie juz mnie zniechecaja do kibicowania takiemu pseudo zawodnikowi jak Pudzianowski.No ale widze ze Ty jestes koles na TOPIE Lech zaczal wygrywac to tez pewnie zaczoles mu kibicowac pewnie kochasz kluby typu Real manchester Chelsea no ale to Twoja sprawa.Moim skromnym zdaniem masz taka wiedze o MMA i Pudzianie jak Pudzian o walczeniu ???? chcialbys ale nie mozesz heh.A jesli chodzi o kwestie tego ze pogadamy po walce to spoko chcesz moge sie wymienic numerem telefonu bo nikt tutaj nie bedzie chcial czytac Twoich zalosnych usprawiedliwien dla czego to mariuszek przegral.Z Timem byl taki sam optymizm a jak sie skonczylo kazdy widzial.Jak dla mnie nie widzialem bardziej zalosnej porazki Polskiego zawodnika w zadnych sportach walki.Pozdraiwam Ciebie i Twoja rodzinke Pudzianowskich ????
Po pierwsze, to nie jest forum na którym się rozmawia o czyimś języku polskim. Po drugie, mówisz że nie mam wiedzy o MMA ?? To jaką ty masz ?? Nie widziałeś bardziej żałosnej porażki Polaka w żadnych sportach walki. Mam ci przypomnieć walkę Gołoty z Taysonem? Rozumiem jak by go Mike znokautował nawet w 10 sek., ale ucieczka z ringu to już jest totalna poracha. Co do piłki nożnej, nie kibicuję Lechowi bo nie bardzo interesuje mnie polska piłka nożna. Jeżeli chodzi o klub to trafiłeś z Realem Madryt. I co, to że kibicuję Realowi to znaczy że nie wiem nic o piłce nożnej??? Acha, czyli według ciebie, prawdziwi znawcy kibicują tylko słabym klubom i słabym zawodnikom, no gratuluję. Równie dobrze mogę powiedzieć że nie wiesz nic o MMA bo też kibicujesz jednemu z najlepszych zawodników UFC a nie jakiemuś przeciętnemu zawodnikowi UFN. To jest takie porównanie jak ty mówiłeś o Realu. A to czyich usprawiedliwień nie będą chcieli tutaj ludzie słuchać to się dowiemy, bo tak jak już mówiłem, jak Pudzian przegra to przyznam że nie miałem racji i że jest cienki. Natomiast jak wygra to zapewne ty będziesz szukał durnych wymówek typu: (przepraszam że powtórzę znowu to słowo, bo jak widzę bardzo ci to przeszkadza) &quot; walka była ustawiona&quot;

C 0

cinek49

Użytkownik
Oczywiscie nie mam nic do Manchesteru to służyło tylko jako przykład.Bo strasznie mnie śmieszą i denerwuja ludzie typu wlasnie Cinek.Gdyby nie Pudzianowski to by wogóle nie wiedział że istnieje coś takiego jak MMA.Naoglądał się walk Mariusza z najmanem i Japońcem które stały na nisko żenującym poziomie i mysli se chlopak że postradał zmysły i jest filozofem w dziedzinie MMA.I wychwala Mariusza jaki on to nie jest prze zawodnik.Konrad bardzo dobrze podkresliles nie oszukujmy się z Mariusza zawodnika MMA nie będzie.Były opowiadania co on to nie trenewał amatorsko jaki to z niego nie karateka a co jest naprawde każdy normalny człowiek mający stycznośc kiedykolwiek z MMA dobrze wie.Śmiem twierdzić że moi znajomi którzy ćwiczą trenuja MMA są bardziej rozwinięci niż Mariusz i bardziej sie zapowiadają niz Pudzian.Jest jedna zasadnicza róznica pomiedzy nimi.Mają 21-24 lata a nie ponad 30 parę.Nie ma sie co oszukiwać w takim wieku nawet treningi w USA nie pomoga bo gdyby byłe one tak owocne jak zapewnia nas kolega Cinek to 90% polskich zawodników by tam trenowało heh.
Cinkowi natomiast polecam zakupic dekoder Cyfry + i oglądnąć kiedys galę UFC.Możesz nawet wybrać najgorsza Twoim zdaniem walkę z karty i porównac umiejętności sposób walczenia najslabszego zawodnika gali ze sposobem Mariusza.
Jak już ci napisałem, nie interesuję się MMA od czasu kiedy Mariusz zaczął walczyć, ale widocznie ty interesujesz się tylko UFC i pewnie to jedyna gala jaką znasz ( poza KSW). No dobra możesz znać jeszcze Sengoku po walce Khalidova i Moosin po walce Pudziana. Jednak mogę się założyć żę o słabszych galach amerykańskich nie słyszałeś, jak już wymieniłem UFN np.
Owszem z godzę się ze stwierdzeniem że Pudzian nie ma przyszłości w MMA i że nie ma pojęcia o walce, ale chodzi o to że teraz walczy on z zawodnikiem który po każdym ciosie (swoim) może się przypadkiem wywrócić. Więc też nie oszukujmy się że na tą chwilę Butterbean też nie jest dobrym zawodnikiem.
PS. Masz jeszcze jakieś &quot; wąty &quot; apropo mojej wiedzy o MMA, no to pisz śmiało. Wystarczy mi że ja wiem swoje i nie obchodzi mnie to że jakaś zupełnie nie znana mi osoba mówi że nie wiem nic o MMA

titoortiz 1

titoortiz

Użytkownik
Cinku nie chce mi sie juz cytowac Twoich wypowiedzi bo nie potrafisz chłopie nawet czytać tekstu ze zrozumieniem i zawsze każdy post przekręcasz na swoje głupie rozumowanie.A że mam dzisiaj dobry humor to znize się do Twoich wypowiedzi.A więc według mnie walka będzie przebiegać tak:
Gdy jeszcze dobrze nie rozbrzmi gong Mariusz bez przybijania &quot;piąstki&quot; obali Escha łapiąc go za lewą nogę troszkę poniżej kolana.Po czym obiję mu prawą stronę głowy.Esch jednak nie dając za wygrana obróci Mariusza i to Polak o dziwo znajdzie się na dole!!!!!Mariusz jednak nic sobie z tego nie zrobi i pod chwilkę nieuwagi Erica założy mu trójkatne duszenie nogami bo przecież za dwa miesiące trenowania w USA tą sztuke opanował do perfect ???? Myśle że win Pudziana to pewka z typow wrześniowych.!!!!Polecam ????

PS : nie mam watpliwości co do Twojej wiedzy o MMA.Jestes fenomenem w tej dziedzinie i sporo wiesz o organizacjach.Naprawdę myslę że ciocia WIKIPEDIA jest ci za prawa rekę ???? Znasz wielu zawodników(którzy pokonczyli juz kariery,moze nawet osobiście w co nie watpie) i przyznam że jestes prawie jak łowca talentów(Pudzian).Sledzisz każdy krok swojego idola (Mariusza) i pewnie nie wiele się pomyle jak powiem ze biegasz mu po zakupy ????
Jestes THE BEST w tym temacie Cinek.Starałem sie jak mogłem w tym poscie aby podnieśc Ci morale bo zapewne 18 wrzesnia po północy mocno one opadna ????

proszę stonować osobiste wycieczki i bardziej wypowiadać się o walce a nie o sobie...
tyczy się to was obu ( nie chcę dawać kartek ).
Baqu

C 0

cinek49

Użytkownik
Cinku nie chce mi sie juz cytowac Twoich wypowiedzi bo nie potrafisz chłopie nawet czytać tekstu ze zrozumieniem i zawsze każdy post przekręcasz na swoje głupie rozumowanie.A że mam dzisiaj dobry humor to znize się do Twoich wypowiedzi.A więc według mnie walka będzie przebiegać tak:
Gdy jeszcze dobrze nie rozbrzmi gong Mariusz bez przybijania &quot;piąstki&quot; obali Escha łapiąc go za lewą nogę troszkę poniżej kolana.Po czym obiję mu prawą stronę głowy.Esch jednak nie dając za wygrana obróci Mariusza i to Polak o dziwo znajdzie się na dole!!!!!Mariusz jednak nic sobie z tego nie zrobi i pod chwilkę nieuwagi Erica założy mu trójkatne duszenie nogami bo przecież za dwa miesiące trenowania w USA tą sztuke opanował do perfect ???? Myśle że win Pudziana to pewka z typow wrześniowych.!!!!Polecam ????

PS : nie mam watpliwości co do Twojej wiedzy o MMA.Jestes fenomenem w tej dziedzinie i sporo wiesz o organizacjach.Naprawdę myslę że ciocia WIKIPEDIA jest ci za prawa rekę ???? Znasz wielu zawodników(którzy pokonczyli juz kariery,moze nawet osobiście w co nie watpie) i przyznam że jestes prawie jak łowca talentów(Pudzian).Sledzisz każdy krok swojego idola (Mariusza) i pewnie nie wiele się pomyle jak powiem ze biegasz mu po zakupy ????
Jestes THE BEST w tym temacie Cinek.Starałem sie jak mogłem w tym poscie aby podnieśc Ci morale bo zapewne 18 wrzesnia po północy mocno one opadna ????
proszę stonować osobiste wycieczki i bardziej wypowiadać się o walce a nie o sobie...
tyczy się to was obu ( nie chcę dawać kartek ).
Baqu
Wiesz, też już mi się nie chce odpowiadać na twoje durne komentarze, ale zobacz sobie najnowszy trening Pudziana, wie już co ma robić w parterze itd.
http://www.youtube.com/watch?v=aqQnsPQACGY&amp;amp;feature=channel
Zwróć uwagę również na to co jest mówione w tle.

C 0

cinek49

Użytkownik
Pudzian nauczył się poruszać w parterze. Nie mówcie że na tym treningu walczy z grubasami którzy wcale nie potrafią się bronić przed obaleniem lub też przed zmianą pozycji. A z kim będzie walczył ??? Z grubasem który kiedyś potrafił nieźle pierd***** a teraz nie potrafi wyprowadzić ładnego dynamicznego uderzenia a o walce w parterze, szczególnie z pleców już nie wspomnę. Butterbean nawet nie zapnie nóg na tułowiu Pudziana ( garda ) bo tego nie potrafi, więc Pudzian będzie mógł się poruszać wokół niego swobodnie. Wracając do stójki, Eric na tą chwilę nie potrafi nawet gardy dobrze trzymać.

titoortiz 1

titoortiz

Użytkownik
Człowieku równie dobrze na tym treningu dla mediów mógłbys byc sparing partnerem Pudziana ???? potwierdzasz tylko to ze jestes kiepski w tym temacie zamieszczajac takie filmiki.No ale cóz neostrada i dostęp do neta od mamy to rozumiem&gt;Trzeba sie wyszalec ???? Co Ty chlopie myslisz ze w takim filmiku dla medii koles nie dal by sie obalic Pudzianowi??? tyle odemnie nastepny moj post 18 wrzesnia po walce ale obiecuje ostry pojazd na Ciebie.Jak jestes kozak daj na priva numer telefonu bo wiem ze nie opanuje swojego smiechu po tej walce

C 0

cinek49

Użytkownik
Człowieku równie dobrze na tym treningu dla mediów mógłbys byc sparing partnerem Pudziana ???? potwierdzasz tylko to ze jestes kiepski w tym temacie zamieszczajac takie filmiki.No ale cóz neostrada i dostęp do neta od mamy to rozumiem&gt;Trzeba sie wyszalec ???? Co Ty chlopie myslisz ze w takim filmiku dla medii koles nie dal by sie obalic Pudzianowi???tyle odemnie nastepny moj post 18 wrzesnia po walce ale obiecuje ostry pojazd na Ciebie.Jak jestes kozak daj na priva numer telefonu bo wiem ze nie opanuje swojego smiechu po tej walce
Myślisz że nie wiem że oni dali się obalić dla mediów ??? Tylko zwróć uwagę że butterbeana wcale nie będzie ciężej obalić. Co do nr. telefonu to nie mam zamiaru ci go podawać bo nie chcę żeby później mnie nachodziły cholera wie jakie telefony. Nie znam cię wiec fona nie dostaniesz, ale jeżeli Pudzian przegra, to nie będę się bronił żadnymi argumentami, po prostu przyznam ci rację że pudzian jest picka i nic nie osiągnie w MMA, ale jeżeli to Pudzian wygra to proszę cię o to samo ????

titoortiz 1

titoortiz

Użytkownik
Myślisz że nie wiem że oni dali się obalić dla mediów ??? Tylko zwróć uwagę że butterbeana wcale nie będzie ciężej obalić. Co do nr. telefonu to nie mam zamiaru ci go podawać bo nie chcę żeby później mnie nachodziły cholera wie jakie telefony. Nie znam cię wiec fona nie dostaniesz, ale jeżeli Pudzian przegra, to nie będę się bronił żadnymi argumentami, po prostu przyznam ci rację że pudzian jest picka i nic nie osiągnie w MMA, ale jeżeli to Pudzian wygra to proszę cię o to samo ????
No chłopie kolejny raz mnie rozwalasz!!!!To że Pudzian jest picka to nie zmieni tego fakt nawet jak pokona takiego mizernego Escha ???? To że jest picka to ja wcale nie stwierdziłem po przegranej z Sylvia bo to było pewne. Stwierdziłem to po wygranych z Najmanem i Kawaguchim a styl jak zaprezentował w tych walkach nie można nazwać żadnym stylem i nie można powiedziec że to było MMA ???? No ale Ty i Mariusz zapewne tak pomyslicie ???? A xo do obaleń to według mnie to co zaprezentował MAriusz w tym filmiku który tutaj zamieściliście to potrafił to juz przed walką z Najmanem czy Kawaguchim a jak to zaprocentowało w walce z juz bardziej dośwaidczonym Sylvia każdy widział.Złapał za nogę i dalej nie wiedział co robić siłował sie jak gupi.Zero pracy nogami wtedy nic.Także ja czarno widzę to obalenie Escha.Ale nawet jak by się mu udało czego z całego serca życze to w tym parterze bedzie bardzo ciekawie.Bo jak Eschowi się uda go dosiąśc to bedzie szybciej po walce niż w stójce ???? a nie mozna tego wykluczyć.A czemu szybciej??Bo Mariusz wtedy będzie zaskoczony takim obrotem sprawy i co pokazala walka z Timem nie bedzie wiedział co dalej robić.

C 0

cinek49

Użytkownik
No chłopie kolejny raz mnie rozwalasz!!!!To że Pudzian jest picka to nie zmieni tego fakt nawet jak pokona takiego mizernego Escha ???? To że jest picka to ja wcale nie stwierdziłem po przegranej z Sylvia bo to było pewne. Stwierdziłem to po wygranych z Najmanem i Kawaguchim a styl jak zaprezentował w tych walkach nie można nazwać żadnym stylem i nie można powiedziec że to było MMA ???? No ale Ty i Mariusz zapewne tak pomyslicie ???? A xo do obaleń to według mnie to co zaprezentował MAriusz w tym filmiku który tutaj zamieściliście to potrafił to juz przed walką z Najmanem czy Kawaguchim a jak to zaprocentowało w walce z juz bardziej dośwaidczonym Sylvia każdy widział.Złapał za nogę i dalej nie wiedział co robić siłował sie jak gupi.Zero pracy nogami wtedy nic.Także ja czarno widzę to obalenie Escha.Ale nawet jak by się mu udało czego z całego serca życze to w tym parterze bedzie bardzo ciekawie.Bo jak Eschowi się uda go dosiąśc to bedzie szybciej po walce niż w stójce ???? a nie mozna tego wykluczyć.A czemu szybciej??Bo Mariusz wtedy będzie zaskoczony takim obrotem sprawy i co pokazala walka z Timem nie bedzie wiedział co dalej robić.
Nie wyjeżdżaj znowu z tym że Pudzian będzie mistrzem świata, bo ja nigdy nic takiego nie mówiłem, twierdzę tylko że za jakieś 2,3 lata będzie mógł się mierzyć z zawodnikami typu Sylvia, Sanchez itp. i oczywiście z tym się możesz ze mną nie zgodzić. Każdy ma swoje zdanie. Owszem przyznam ci rację że jak Esch dosiądzie Pudziana to ten nie będzie wiedział co robić bo się tego nie spodziewa, ale taka sytuacja raczej nie będzie miała miejsca. No chyba że Pudzian źle mu wejdzie w nogi i go wtedy Butterbean przyciśnie, ale myślę że Pudzian pracuje właśnie nad tym żeby tak się nie stało. Zgodzę się również z tym że Pudzian nie pokazał walki MMA z Najmanem czy z Kawaguchim. No ale powiedz co miał robić w walce z Najmanem ??? On wiedział że to kelner i poszedł na harapa. Miał się z nim boksować czy też próbować walczyć technicznie?? Gdyby to zrobił to by przegrał. Co do Kawaguchiego to szkoda komentować bo tam naprawdę dał ciała. No ale nic, zobaczymy jak to będzie ;) A tak w ogóle. Teraz mówisz mizernego Escha, a wcześniej twierdziłeś że to świetny bokser więc nie zmieniaj zdania.

Pozdro

titoortiz 1

titoortiz

Użytkownik
Tak to świetny bokser ale mizerny zawdonik MMA.Tak samo jak mariusz to świetny strongmen ale w MMA nic nie osiagnie nawet za te Twoje 2-3 lata.Bedzie po porstu za stary jak na zwojowanie MMA.Owszem są starsi zawodnicy w MMA ale zauważyc trzeba że trenują to od młodego wieku.Np taki Randy Couture chłop 47 lata a ostatnio zlał jakiegoś boksera Toneya jak chciał.Toney tak samo jak Mariusz wykrzykiwał że pokaże swoje najwieksze walory i jak się skonczyło to każdy kto się tym interesuje widział.Swoją drogą gdyby Mariusz rozegrał to jak Couture było by nie lada wyczynem.Tylko że jak narazie to dośwaidczenie Mariusza mozna porównać z Toneyem a Escha z Couturem.Podkreślam DOŚWIADCZENIE.Tydzień do walki i juz teraz moge napisać tutaj że inwestuje w Escha nie więcej jak 300 zł.Na Mariusza stawiać nawet nie myślę choćby dla tego co zdązyłem zobaczyc w jego wcześniejszych walkach.Kurs 1,35-140 też mnie nie zachęca.I kwestia najważniejsza wcale nie myśle mu kibicować ????

titoortiz 1

titoortiz

Użytkownik
W różnych portalach ukazał sie wywiad z jednym z właścicieli KSW mianowicie Martinem Lewandowskim.Ośwaidczył on że na KSW nigdy nie bedzie walczył Paweł Nastula.Dla mnie jest to kolejny krok w tył organizacji KSW.Nie potrafią się dogadać według mnie z bardzo solidnym zawodnikiem.Myślę że pieniądze zainwestowane w niego nie poszły by w błoto.Jak dla mnie KSW powinno ściagać solidnych zawodników Europejskiego MMA niz ładować pieniadze w jakiegoś Pudzianowskiego czy Najmana czy Salete.Patrząc po innych poważniejszych organizacjach takie marketingowe walki odbywaja sie raz na jakiś czas a nie co każda galę.Pamietam turnieje KSW 9 ,10 czy 11.Były to bardzo dobre gale a teraz co jedna to gorsza.KSW zamiast iśc do przodu cofa się w tył.Niezrozumiałem jest dla mnie to że KSW myśli że wszyscy będa się im podporządkowywać.Im i &quot;Czerwonemu balonowi&quot; bo wypowiedzi właścicieli że Mariusz przekłada walkę z Nastula bo jest na nią za wcześnie a parę dni później pojawia sie informacja ze może walczyć z Aleksandrem Emelienko sa troche nie halo.Przypomina mi sie jeden wywiad z Tomkiem Drwalem który dobitnie podsumował KSW Mariusza i innych klaunów.KSW i Pudzian to towarzystwo wzajemnej adoracji.Takim postepowaniem te gale KSW bedą coraz coraz gorsze.Miedzy innymi dzięki waszemu fenomenalnemu Mariuszowi.

I pytanie dla zorientowanych.Wie ktoś na ile rund jest zakontraktowana walka Pudziana z Eschem??Dwie rundy jak to zawsze żeby Mariusz nie spuchł czy może 3??

C 0

cinek49

Użytkownik
W różnych portalach ukazał sie wywiad z jednym z właścicieli KSW mianowicie Martinem Lewandowskim.Ośwaidczył on że na KSW nigdy nie bedzie walczył Paweł Nastula.Dla mnie jest to kolejny krok w tył organizacji KSW.Nie potrafią się dogadać według mnie z bardzo solidnym zawodnikiem.Myślę że pieniądze zainwestowane w niego nie poszły by w błoto.Jak dla mnie KSW powinno ściagać solidnych zawodników Europejskiego MMA niz ładować pieniadze w jakiegoś Pudzianowskiego czy Najmana czy Salete.Patrząc po innych poważniejszych organizacjach takie marketingowe walki odbywaja sie raz na jakiś czas a nie co każda galę.Pamietam turnieje KSW 9 ,10 czy 11.Były to bardzo dobre gale a teraz co jedna to gorsza.KSW zamiast iśc do przodu cofa się w tył.Niezrozumiałem jest dla mnie to że KSW myśli że wszyscy będa się im podporządkowywać.Im i &quot;Czerwonemu balonowi&quot; bo wypowiedzi właścicieli że Mariusz przekłada walkę z Nastula bo jest na nią za wcześnie a parę dni później pojawia sie informacja ze może walczyć z Aleksandrem Emelienko sa troche nie halo.Przypomina mi sie jeden wywiad z Tomkiem Drwalem który dobitnie podsumował KSW Mariusza i innych klaunów.KSW i Pudzian to towarzystwo wzajemnej adoracji.Takim postepowaniem te gale KSW bedą coraz coraz gorsze.Miedzy innymi dzięki waszemu fenomenalnemu Mariuszowi.

I pytanie dla zorientowanych.Wie ktoś na ile rund jest zakontraktowana walka Pudziana z Eschem??Dwie rundy jak to zawsze żeby Mariusz nie spuchł czy może 3??
Apropo Pawła masz dużą rację, to genialny zawodnik i powinien występować na KSW, ale im chodzi o pieniądze. Ktoś kto interesuje się MMA od czasów Pudziana pewnie nawet nie wie kto to jest Nastula i na pewno więcej na Pudzianie zarobią. A KSW wcale nie schodzi na psy bo ciągle są fajne turnieje. Walki Mariusza mają też rozsławić KSW na świecie. Ściąganie tu takich zawodników jak Butterbean bądź też Emelianenko to dobry pomysł. Za parę lat będziemy mieli na KSW Lesnara :grin ???? żart). Najważniejsze myślę jest to że walczy Błachowicz, bo w nim jest przyszłość polskiego MMA. A Khalidova chętnie bym widział w UFC ???? . Chociaż na ostatnim KSW nie zaprezentował się za dobrze.

titoortiz 1

titoortiz

Użytkownik
Znowu mnie kolego źle zrozumiałeś.Nie chodzi tutaj o rozsławianie a o poziom naszego MMA.Wspomniałem nazwisko Janka Błachowicza.Zobaczysz że ten chłopak za niedługo zawita w UFC.Oni się wybijaja i chcą uciekać z tego KSW bo widzą co się tam robi.Oni naprawdę zasuwaja ćwiczą itd a nagle przychodzi jakis Pudzian i bierze pieniądze o jakich oni mogą w Polsce pomarzyć.I połowa wielkich znawców MMA rozśmiesza mnie tutaj swoimi wypowiedziami na temat Mariusza.Polecam wywiad z Tomkiem Drwalem na ten temat.Prawda jest taka że taki Drwal czy Błachowicz w tej samej wadze robia z Pudzianem w ringu co chcą.I powtarzam mi nie chodziło o rozsławianie tylko o poziom.Jeśli chcą rozsławiać KSW poprzez Pudziana to proponuje niech zaspiewa na gali ze swoim bratem albo niech będzie jakimś ekspertem na tych galach ale niech zrobi coś dla Polskiego MMA i niech da sobie spokój z walczeniem na KSW

C 0

cinek49

Użytkownik
Znowu mnie kolego źle zrozumiałeś.Nie chodzi tutaj o rozsławianie a o poziom naszego MMA.Wspomniałem nazwisko Janka Błachowicza.Zobaczysz że ten chłopak za niedługo zawita w UFC.Oni się wybijaja i chcą uciekać z tego KSW bo widzą co się tam robi.Oni naprawdę zasuwaja ćwiczą itd a nagle przychodzi jakis Pudzian i bierze pieniądze o jakich oni mogą w Polsce pomarzyć.I połowa wielkich znawców MMA rozśmiesza mnie tutaj swoimi wypowiedziami na temat Mariusza.Polecam wywiad z Tomkiem Drwalem na ten temat.Prawda jest taka że taki Drwal czy Błachowicz w tej samej wadze robia z Pudzianem w ringu co chcą.I powtarzam mi nie chodziło o rozsławianie tylko o poziom.Jeśli chcą rozsławiać KSW poprzez Pudziana to proponuje niech zaspiewa na gali ze swoim bratem albo niech będzie jakimś ekspertem na tych galach ale niech zrobi coś dla Polskiego MMA i niech da sobie spokój z walczeniem na KSW
W pewnym stopniu się z tobą zgodzę...
Mógłbyś zamieścić link do wywiadu z drwalem o którym wspominasz ?

titoortiz 1

titoortiz

Użytkownik
Pewnie że mogę

http://www.fight24.pl/tomasz-drwal-gale-ksw-to-kompromitacja/

i troche o MMA w jego wydaniu :
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/drwal-treningi-w-mma-to-taki-dzien-swistaka,1,3622278,wiadomosc.html

Tomasz Drwal: Walka Pudzianowski – Najman miała nam pomóc? Jeden nigdy nie walczył w tej dyscyplinie kontra drugi, z którego śmieje się cała Polska? I to miało być otwarcie na wielkie MMA, ten cyrk na ringu? A teraz wszyscy się podniecają kolejnym “pokazem MMA” czyli walką faceta bez nerki (Przemek Saleta) z facetem bez jaj (Najman). Saleta mówi otwarcie w wywiadach, że nie trenuje, bo nie musi, a łomot z Najmanem traktuje personalnie i to jest załatwianie prywatnych porachunków. To niech załatwiają porachunki za budką z piwem! Oglądałem zapowiedź walki tych “gigantów” – jeden biega nad rzeką i teatralnie wdycha powietrze, a drugi przykręca śrubki w motocyklu. Jak wrócę do Polski to wyciągnę swoją emzetkę i zrobię zdjęcie, bo tak jak widać w Polsce wypada. Ludzie to oglądają, myślą, że to są prawdziwi zawodnicy MMA, że na tym to wszystko polega, że ja to robię w Stanach. Później jakiś facet w saunie widzi moje kalafiory z uszu i pyta się czy ja robię to co Pudzianowski

C 0

cinek49

Użytkownik
Pewnie że mogę

http://www.fight24.pl/tomasz-drwal-gale-ksw-to-kompromitacja/

i troche o MMA w jego wydaniu :
http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/drwal-treningi-w-mma-to-taki-dzien-swistaka,1,3622278,wiadomosc.html

Tomasz Drwal: Walka Pudzianowski – Najman miała nam pomóc? Jeden nigdy nie walczył w tej dyscyplinie kontra drugi, z którego śmieje się cała Polska? I to miało być otwarcie na wielkie MMA, ten cyrk na ringu? A teraz wszyscy się podniecają kolejnym “pokazem MMA” czyli walką faceta bez nerki (Przemek Saleta) z facetem bez jaj (Najman). Saleta mówi otwarcie w wywiadach, że nie trenuje, bo nie musi, a łomot z Najmanem traktuje personalnie i to jest załatwianie prywatnych porachunków. To niech załatwiają porachunki za budką z piwem! Oglądałem zapowiedź walki tych “gigantów” – jeden biega nad rzeką i teatralnie wdycha powietrze, a drugi przykręca śrubki w motocyklu. Jak wrócę do Polski to wyciągnę swoją emzetkę i zrobię zdjęcie, bo tak jak widać w Polsce wypada. Ludzie to oglądają, myślą, że to są prawdziwi zawodnicy MMA, że na tym to wszystko polega, że ja to robię w Stanach. Później jakiś facet w saunie widzi moje kalafiory z uszu i pyta się czy ja robię to co Pudzianowski
No dzięki, nawet fajne wywiady. Nieźle pocisnął po KSW :grin:

titoortiz 1

titoortiz

Użytkownik
Co z tego jak 75% Polskich &quot;znawców&quot; MMA powiedziało by że Drwal to leśny drwal a nie zawodnik MMA a Pudzianowski według nich nie jest już stongmenem tylko jest uznawany jest jako mistrz MMA ???? Pocisnąć pocisnął według mnie lekko bo zapewne wszystko co chciałby powiedzieć nie zostało by opublikowane przed 22 ???? Najgorsze jest to że to jest jak najbardziej prawda.I mówi to nie byle kto.

katalonczyk9 0

katalonczyk9

Użytkownik
To jak się ludzią serwuje w Polsce MMA (głównie poprzez działania KSW) to paranoja. Mamy na prawdę wielu dobrych zawodników. Śmiem twierdzić że w wielu aspektach jesteśmy w Europejskiej czołówce (Holedrzy chyba jednak poza zasięgiem). Mega ciekawa jest Polska cała waga lekka, jest Grabowski, Tomek Drwal. Berserkers team ze Szczecina &quot;produkuje&quot; bardzo ciekawych zawodników. Ale nie media będą nam wciskać że MMA to walki Pudziana, Najmana i tego typu wynalazków. Łapy opadają. Ci celebryci biorą za to jeszcze duże pieniądze. W Polsce to jest szopka i do tego pchają tam Pudziana. Gościa który osiągnął wszystko w Strongmanie - sporcie wymagającym poświęcenia całego życia, a teraz daje się obijać bardzo średnim zawodnikom.

Dodam do tego braci Mroczków w koszulkach Topout-a krzyczących na gali KSW &quot;Pudzian, pudzian&quot; to już całkiem świetnie to wygląda :]

yem-uoniaki 4,1K

yem-uoniaki

Użytkownik
Żądza kasy jest zbyt wielka. My jesteśmy tylko pionkami, które mogą się z boku pzyglądać zaistniałej sytuacji. Jeśli Mariusz wygra, to nie udowodni, że jest mistrzem. Potwierdzi tylko teorię, że ten kartofel do zawodowego sportu już się nie nadaję. A jeśli przegra, to i tak naskoczy na niego większość rodaków plując się, że przegrał z dziadkiem. Reasumując- czy wygra, czy przegra, nic wartościowego nie zyska. No, przepraszam. Nic, oprócz paru dodatkowych zer na koncie. ;)

titoortiz 1

titoortiz

Użytkownik
Widzę że dociera do niektórych kim jest i kim moze byc Pudzianowski w MMA. Nikim.Mówie juz by się wziął za jakieś szkolenie młodych strongmenów czy za jakiegos eksperta w TV cokolwiek ale po co się pchać w takim wieku do MMA nie majac zadnego zaplecza z młdości po za tym że tam trenował karate.karate to trenuje co piaty młody Polak i co z tego?? Śmiać mi się chce bo wszysyc wpadli w euforie i zachwycenie po walce z Najmanem.Według mnie z trzech dotychczasowych pojedynków które stoczył Pudzian tylko jedno zakończyło sie prawdziwym zwycięstwem MMA.Niestety było to zwyciestwo Tima Sylvi naszym wspaniałym wszystko robiacym Pudziankiem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom