Ciekawe gdzie? Tam jest odpowiednie miejsce :wink:A ja proponuje przeniesc temat "Dzien dobry" w jakies bardziej widoczne miejsce
Może tak ich wychowali, temat jest a żaden się przedstawić nie chce. :/Sam popatrz jest juz ponad 9tys userow a przywitalo sie tylko 70.
jak to nie ma :?: na samym dole jest taka opcja ???? przy "Kto jest na forum"urde brakuje mi jeszcze jednej opcji - na stronie glownej oznaczenia wszystkich FOR jako przeczytanych
aa faktycznie, teraz zauważyłem (nietypowe to bo wszędzie te opcje są po prawej stronie forum a nie po lewej)jak to nie ma :?: na samym dole jest taka opcja ???? przy "Kto jest na forum"
nie wiem czy takiego dobrego... od kilku dni miewam co jakiś czas ładne zgłoszenia z MySQL'a ze max_user_connections has been reached :mrgreen:phpBB a IPB to całkiem dwa inne portale. Na IPB się nie przeniesiemy Wink
Zacytuję Murphy'ego:
Nie naprawiaj dobrego
Wez pod uwage ze liczba zarejestrowanych nie jest adekwatna to liczby udzielajacych sieNo nie wiem, na jednym forum nawet widzialem ten temat jako pierwszy na glownej stronie. Sam popatrz jest juz ponad 9tys userow a przywitalo sie tylko 70.
Używanie wulgaryzmów na SB typu: ,,kurw*a",,,fuck", chamskie zachowanie. Co do pierwszego wulgaryzmu to mógł on być przedstawiony bardziej subtelniej np. ,,k#%wa" i też kazdy wiedziałby o co chodzi, co do drugiego to wypisywanie wulgaryzmów w obcym języku nie zmienia ich charakteru
Działa. Tylko moderator może wybrać, czy chce usera powiadamiać czy nie.+ automatyczna wiadomosc PW o skasowaniu posta
NAJLEPSZE! :mrgreen:Słuchaj, nie chcę się chwalić, ale moim zdaniem, nasze forum radzi sobie bardzo dobrze i jesteśmy w czołówce for bukmacherskich.
O ile mi wiadomo to tak jest na pewnym innym forum ty.....ra.pl i powiem tak. Tam jest jedna wielka hoo**ia (sami sobie wstawcie) :zoltakartka: Co do innych zapisów to czy ja wiem... wszak obecnie Fora korzystają z prawie tego samego "oprogramowania" ale ich wystrój jest inny i to mnie cieszy ???? wiesz jakby wyglądał Twój pomysł... wtedy 75% wyglądało by tak samo.. moim zdaniem chybiony pomysł :jezora:4.Utworzyć nowy dział "Najlepsi" i każdy kto podawałby swoje typy w dziale kupony i miał Yield np: +10% po dwóch tygodniach jego temat byłby przesuwany do najlepsi i jeżeli tam po dwóch tygodniach miałby Yield np: +10% to wypłacana by mu była jakaś kwota.Jeżeli by się to sprawdziło to można by pobierać jakieś skromne kwoty od użytkowników za dostęp do tego działu np: 5 zł na miesiąc...I jeżeli by miał Yield na minus to wtedy przerzucałoby się go z powrotem do działu kupony...Co o tym myślicie?