czemu nie mozna cytować własnych wiadomości :?:
Można ale trzeba umieć
Ojjjj, przesadzasz. :/i jest to co najmiej wkurzające
Jestem, jestem. Ale napisalem, że nie spotkałem się z taką rzeczą, gdzie można cytować swoich tekstów. Da się, ale ręcznie lub popatrz w prawo jak piszesz posta dajesz "Quote" i masz. :]jak jestes uzytkownikiem na wielu forach to wiesz, ze mozna cytowac swoje wypociny wiec czemu tutaj nie mozna?
A czy aż tak Ci to potrzebne ? Jeśli naprawdę będziesz musiał zacytować swój post to zrób to tak jak napisał Darek,niewiem z jakich for korzystasz, ale dla przykładu na innych forach bukmacherskich istnieje możliwość cytowania własnych wypowiedzi. Podobnie jest z innymi forami. Wiec czemu tutaj nie mozna Rolling Eyes
Ja nie widze żadnego problemu ????Da się, ale ręcznie lub popatrz w prawo jak piszesz posta dajesz "Quote" i masz. :]
No bo mamy taką budowę forum.Nie będziemy dla jednego usera zmieniać tego.Wiec czemu tutaj nie mozna Rolling Eyes
Zedytuj swojego poprzedniego posta, skopiuj co chcesz i masz. :]nie, ale ja często przy typach uzywam kolorów, pogrubienia wiec jak wybieram cytowanie selektywne to musze znów robic to recznie i to mnie wlasnie denerwuje
cytowanie byłoby bardziej przejrzyste i szybsze ale to by wymagało zmiany skryptu forum Razz i wiadomym jest ze duzo pewniejszym rozwiazaniem (aczkolwiek platnym, za to posiadajacym sporo udogodnien w porownaniu z phpBB) byloby IPB (dla niekumatych: Invision Power Board)
Mowa o logu? Pierwszy raz słysze? :roll: