>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

W 2

wislak

Forum VIP
Ale ilu jest modow a ilu nas? :]

Wskazcie mi choc jedna osobę, ktora trzepie potem to 1k postow, i nie jest modem :grin:

Tak jak mowie, podniescie licznik w gore do 1,5 albo 2k.
hah ja czytam codziennie cale forum od dechy do dechy poza kuponami ???? bniektore tematy kuponow tak ale to jakies 25% kuponow ????

ale wogole to o co chodzi? przeciez to tylko wyskakuje i pisze ze jest nieprzeczytane ponad 1000 ale to i tak nic nie robi mi bo mam pozaznaczane te ktore nie przeczytałem? wiec to tylko takie info i nie zaznacza mi jako przeczytanych nie?

rzadko to mam wiec pytam :]

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
To m.in. służy moderatorom, które posty należy jeszcze przejrzeć, skontrolować itp.
Użytkownicy również z tej opcji pewnie korzystają np. Wiślak
ja nie za bardzo rozumiem w czym pomaga. Przecież to tylko pokazuję taką wiadomość

Twoje konto przekroczyło maksymalną ilość nieprzeczytanych postów: 3000 Zostały usunięte informacje o nieczytanych postach z wyjątkiem postów napisanych przez ostatnie: 3 dni
Ilość usuniętych nieczytanych postów: 19264
Czyli z tego co rozumiem, to właśnie powinno utrudniać modom przejrzenie, skontrolowanie postów, gdyż pewną ilość postów, których mod jeszcze nie przejrzał daje jako przeczytane ;)

A jeżeli naprawdę Wam zależy na zatrzymanie tego to może chociaż może by zwiększyć liczbę postów, bo 1000 to stanowczo za mało.

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
Były już głosowania na najlepszego typera i moda, to może by wprowadzić na najsympatyczniejszego usera, albo cuś :p

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Były już głosowania na najlepszego typera i moda, to może by wprowadzić na najsympatyczniejszego usera, albo cuś :p
to moze i na najbardziej niesympatycznego ?

na najbardziej pomocna osobe
etc etc : )

ale takie rzeczy najlepiej się robi na dany rok, bo wiadomo jak userzy się tasuja

picia 13

picia

Użytkownik
Można, także zrobić konkurs na najlepszego Picię roku 2006 ;) Chyba byłbym jedynym startującym :p

A tak bardziej serio - pomysł z konkursami jest OK. Ale trzeba by się zastanowić nad &quot;konkurencjami&quot;.

Moje propozycje ;)

Najkulturalniejszy forumowicz
- Wybieramy jednego z pięciu forumowiczów, którzy wykazali się kulturą przez cały rok ;)

Najlepszy moderator (To już było ;))
- Było, więc wiadomo o co chodzi ;)

Najbardziej kreatywny forumowicz
- Wybieramy jednego z pięciu forumowiczów, którzy wykazali się kreatywnością w swoich postach przez cały 2006 rok ;)

Najlepszy typer (To już było ;) )
- Było ;)

Najbardziej poprawny językowo forumowicz
- Czy denerwuję Cię, gdy ktoś pisze &quot;żeka&quot;, &quot;bukmaher&quot; :p? Nagrodźmy najpoprawniejszego językowo ;) (Wybieramy jednego z pięciu)

Najbardziej pomocny forumowicz
- Ktoś Wam pomógł? A może znalazł promocję? Wynagrodźcie go ;) (Wybieramy jednego z pięciu)

Najlepszy tekst
- Chyba wiadomo o co chodzi ;) Kto walnął najlepszy tekst w roku 2006? Jak on brzmiał ;)? (Wybieramy jeden z pięciu)

Najlepszy avatar
- Wiadomo ;) [dla &quot;innych&quot; - avatar, taki obrazek po lewej stronie profilu :p] (Wybieramy jeden z pięciu)

Debiut roku
- Kto przybył w 2006 roku i przypadł Wam najbardziej do gustu? (Wybieramy jednego z pięciu)

Najlepszy podpis
- Wiadomo ;) (Wybieramy jeden z pięciu)

Forumowicz, którego najbardziej nam brakuje
- Ktoś odszedł z forum w tym roku? Brakuje Go Wam? Zagłosujcie na Niego - może wróci :p (wybieramy jednego z pięciu)

PS Ja mogę pomóc w zrealizowaniu konkursu ;) Nagrody :p w trakcie obmyślania ;)

picia 13

picia

Użytkownik
Ale nad nagrodami ja myślę ;) Nagród być nie musi ;) Ale mam zamiar coś śmiesznego zrobić ;D (Nie wiem czy się uda) ;)

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
ja się chciałem zapytać czy byłaby możliwość wprowadzenia na forum możliwości ignorowania całych działów tematycznych, pewnie paru osobom oprócz mnie taki dodatek by się przydał a nikomu krzywdy nie robi.

0lukasz 0

0lukasz

Użytkownik
pisalem to na SB i tutaj napisze, wolnosc slowa, a swoje zdanie wyraze
&quot; haa, wielki CHOPINHO, zablokowany temat za zmienianie typow pod wyniki, ten dzial VIP typy to porazka, kto tam podae typy procz filipa ? tyle vipow zadnych vipowskich typow, takie moje zdanie, wszystko zeszlo na psy &quot;
idea forum bukmacherskiego jest bardzo fajna, i fajnie jest pogadac z ludzmi o typach, ale ten dzial VIP typy porazka, chyba modzi przyznaja sami ze to nie wypal
ogolnie teraz na forum nawet nie wiadomo komu &quot;podebrac&quot; typy ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Pewniaczek od czasu do czasu poda dobry typ no i Filip, lecz on ma lekki spadek formy ostatnio :wowsdf:

A tak pozatym reszta jak grisza,nonda, chopincho to &#39;wielcy typerzy&#39; :mrgreen:

W 2

wislak

Forum VIP
No prawda jest taka ze w VIP typach jest aktualnie 5 typerow, z czego 4 (Nonda, Rooni, Zelik i Pewniaczek) nie podają.
Tylko Filip daje typy :/ szkoda moze obnizyc wymagania? uwazam ze tam powinna byc zasada ze Vip typer podaje conajmniej jeden typ na 2-3 dni. zeby sie cos dzialo :/
Karol i Widzu forme stracili, filip tez nie to co dawniej. PEwniaka i zelika nie widac :/ Szkoda bo keidys na ich typach mozna bylo regularnie zarabiac

horoskop 0

horoskop

Użytkownik
... jest na tym forum paru ludzi co nieźle typuje powinni byc zapraszani, miesiąc próbny nikomu nie zaszkodzi, idzie nowy miesiąc więc można z 2-4 głowy skombinować, bo dział jest dobrym pomysłem tylko brak mu dynamiki to fakt, wykasować martwe dusze dać limit minimum 2 kupony tygodniowo ( bo niektórzy mogą grać tylko wekenndy) i w końcu wyklaruje się czołówka ...

rooni 135

rooni

Forum VIP
Czy ten dział to porażka?? Jak dla mnie nie. Był to bardzo dobry pomysł. Lecz typerzy zostali źle dobrani.

jest na tym forum paru ludzi co nieźle typuje powinni byc zapraszani, miesiąc próbny nikomu nie zaszkodzi, idzie nowy miesiąc więc można z 2-4 głowy skombinować
Żeby znaleźć się w tym dziale trzeba się wykazać. Najlepiej jakby ktos miał dobrą skuteczność w KZS. A nie że ktoś na SB poda jakiś mecz i odrazu dobrze typuje.

PS. Jeżeli chodzi o mnie, dostałem drugą szanse i powróce do Vipów. I tej szansy już nie zmarnuje.

Do góry Bottom