>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Turnieju nie będzie w najbliższym czasie

Najpierw musi powstać odpowiedni dział do pokera i kasyna (może jest z dwóch ochotników by się tym działem zająć), a później pomyślimy o turnieju.

Pozdrawiam i wesołych świąt

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Heh nom spóźniłem się :p
Forum odwiedzam często (za niedługo moja rocznica no forum :mrgreen: ),ale ten temat mało rzuca się w oczy... :jezora:
POZDRO ;-)

PS
Można się dowiedzieć kto został wybrany? :mrgreen:

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Mm propozycję zmiany działu &quot;Kupię/Sprzedam/Zamienię » Pozytywy i negatywy&quot;. Moim zdaniem jest on nieczytelby i ciężko znaleźć konkretną osobe. Moja propozycja jest taka żeby otworzyć nowy dział &quot;transakcje&quot;, w ktorym kazdy temat odtyczyłby konkretnego użytkownika i każdy kto by zrobił z ta osoba wymiane etc. pisalby w tym temacie. Moim zdaniem byloby bardziej czytelnie i szybciej moznaby znalesc konkretna osobe. Co Wy na to?

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Mm propozycję zmiany działu &quot;Kupię/Sprzedam/Zamienię » Pozytywy i negatywy&quot;. Moim zdaniem jest on nieczytelby i ciężko znaleźć konkretną osobe. Moja propozycja jest taka żeby otworzyć nowy dział &quot;transakcje&quot;, w ktorym kazdy temat odtyczyłby konkretnego użytkownika i każdy kto by zrobił z ta osoba wymiane etc. pisalby w tym temacie. Moim zdaniem byloby bardziej czytelnie i szybciej moznaby znalesc konkretna osobe. Co Wy na to?
Rzowiązanie :
Opcja szukaj:
- szukaj słów kluczowych - nazwa użykownika
- pokaż jako posty
- forum kupie sprzedam zamienie

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
W związku z tym ze najpopularniejszym konkursem na naszym forum są Typy Dnia proponowałbym zwiększyć jakośc nagród na rachunek innego konkursu lub poszukać kolejnego sponsora. Moim zdaniem Typy Dnia są bardzo ważną częscią tego forum. Lepsze nagrody napewno zacheciły by kolejnych graczy do wzięcia udziału w tej zabawie, a co za tym idzie nasze forum byłoby napewno o wiele popularniejsze.
Pozdrawiam!

majestic 0

majestic

Forum VIP
mysle ze dla osob ktore pisza analizy na temat meczy i umieszczaja je w odpowiednich dzialach mozna bylo by przyznac specjalna range ktora wyrozniala by sie jakims kolorkiem a nazywac by sie mogla np. &#39;&#39;Friend&#39;&#39;. zmobilizowalo moze by to niektorych userow do pisania analiz przez co forum stalo by sie jeszcze lepsze. ranga przyznawana byla by jesli user w ciagu tygodnia pisze np.4 analizy. oczywiscie range przyznawal by moderator ktory uznal ze analizy danego usera byly dobre i ze zasluguje on na takie wyruznienie.

Do góry Bottom