Będzie turniej hokeja tak jak w zeszłej rundzie ???Jest to pytanie zarówno jak i propozycja .
Popieram Pomysł ... Teraz czeka na nas WIMBLEDONBędzie turniej hokeja tak jak w zeszłej rundzie ???Jest to pytanie zarówno jak i propozycja .
teraz okres tenisowy wiec fajnie by bylo w takim zagrac :spokodfhgfh:
Wiem wiem że niema jednak hokej i piłka to moje dyscypliny w inne się nie pcham z czystego braku zainteresowania,pytanko zadałem z czystej ciekawości i niecierpliwościPopieram Pomysł ... Teraz czeka na nas WIMBLEDONBędzie turniej hokeja tak jak w zeszłej rundzie ???Jest to pytanie zarówno jak i propozycja .
teraz okres tenisowy wiec fajnie by bylo w takim zagrac :spokodfhgfh:
Hokeju Teraz Nie Ma :]
Moim zdaniem nie ma to sensu ponieważ systemy pochwał nie ukazują prawdy. Ludzie widzą kto pisze dobre i mądre analizy i oceniają. Więc według mnie niema to sensuJak mozna dostawac ostrzezenia... to mozeby tak wprowadzic system pochwal ? tzn jak widac ostrzezenia to mogloby widac np pochwaly za cos tam. ktos napisal analize i ktos skorzystal wygrywajac i daje np pochwale itd. Wiadomo ocb, takie cudo moznaby wprowadzic zeby byla rownowaga w przyrodzie.. ostrzezenia = pochwaly ????