Gdzie jest info o czymś takim?dali jakieś gówno-20zł, jeżeli wplacisz powyzej 40zł...
no juz pisalem i wciskaja mi kit, ze niby maja informacje, ze nie spelnilem warunkow-konkretnie chyba, ze nie rejestrowalem sie z promocyjnego linka, a bralem z tego forum.. kontakt z bwin jest zalosny-najpierw nie odpisywali tydzien, a teraz odpisuja w dzien, ale ciagle to samo-ze centrum promocji ma dostep do informacji z jakiego linka sie rejestrowalem i nie byl on promocyjny i ze dla mnie jest promocja 20zł i ciagle wysylaja mi warunki promocji tejze..Przy rejestracji jako nowy gracz możesz wybrać tylko jeden bonus z którego skorzystasz.
Blaise, jest bonus od pierwszego depozytu 50% do końca września, dodają maksymalnie do kwoty 100pln. Napisz do supportu bwin, wszystko Ci wyjaśnią ????
czy to promo jest aktualne, bo nie wiem, trudno wywnioskować coś ... i jakie są warunki, napiszcie coś w skrócie ? :-DMasz racje, juz po wszytkim
Możesz od razu wypłacać ????Mam pytanie: Czy gdy skończę obrót tego bonusu to mogę natychmiast zlecić wypłatę, czy trzeba jakiegoś meila wysłać? Bo np. w Sportingbet po obrocie bonusem trzeba napisać meila.