crosis
Użytkownik
Ja tak zrobiłem i bonusa dalej nie ma ;] do supportu mam pisać po polsku czy po angielsku? Bo na razie nie raczyli odpisać ;/bo trzeba było z linku promocyjnego sie zapisac to miałbys od razu.
Ja tak zrobiłem i bonusa dalej nie ma ;] do supportu mam pisać po polsku czy po angielsku? Bo na razie nie raczyli odpisać ;/bo trzeba było z linku promocyjnego sie zapisac to miałbys od razu.
Tak, aktualny. Czytaj pierwszy post w tym temacie i rób zgodnie z instrukcją to otrzymasz bonus.mam zamiar założyć konto. czy ten bonus jest nadal aktywny ? dziękuje za odp.
No mozna tak zrobic i to nie tylko w tym buku, ale czy warto dla 50zl? Wystarczy jeden kuponik obstawic, ktory wejdzie i juz... A 50zl dla BUK'ow to nic!nic bardziej prostszego niż obrócić kwotą wniesioną x1 i bunusem x3, gdy dozwolone są zakłady live...
update:
Mam pytanie. Czy przejdzie taki manewr: Wpacam 100zl, dostaje 50zl bonusu, obracam tym kwotami na live, mam teraz 150zl i chce je wyplacic. W ten sposob zyskuje 50zl? Coś za pięknie by bylo ????
Tak. (znakiiiiiiii)nie wiecie czy w placie prze moneybookers tez dodaja bonus ???? ?
tak, dodają !nie wiecie czy w placie prze moneybookers tez dodaja bonus ???? ?