>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja w Bwin - Zgarnij 100zł bonusu!

sylar18 1

sylar18

Użytkownik
bonus w euro
Witam, ????
jak ma się sprawa bonusu w euro, jak wpłacę powiedzmy 50euro to ile dostanę bonusu ???
dzięki za odpowiedz
pozdrawiam

vader 2,8K

vader

Forum VIP
aktualne jeszcze czy nie bo nie widze na stronie?
Ta promocja jest aktualna od wieczności. Ale dostaniesz bonus jak sie zarejestrujesz z reflinka tego co masz w temacie. Bo tak nie ma bonusa.
Kliknij w podpis Admina bwin i masz promocje.
Powodzenia.

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
ok już widze, musiałem zrestartować przeglądarke, bo właśnie wczoraj widziałem że jest bonus a dzisiaj coś mi sie pieprzyło ale juz ok jest, dzieki

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
spoko, czyli mogę np. wplacic 100 dostaje 50 bonusu, postawić kilka razy na live całą kasę i potem wszystko wypłacić. Jak tak, to jednak jest to trochę za proste;)

kddz88 0

kddz88

Użytkownik
Z tego co czytam to sfrajerzyłem się na 20zł. Bo zarejestrowałem się bezpośrednio na bwin.com a już wpłaciłem kasę. Czyli nic się nie da zrobić, żeby odzyskać bonus?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
kurcze ale trzbea np zaplacic 40 zl odrazu zeby dostac a nie mozna po minimalnej wstawce 2zl?, za jeden kupon??
Nie zapłacić, a wpłacić!
Promocja dotyczy pierwszej wpłaty do bwin. Wpłacasz min. 40zł, dostaniesz 20zł za darmo. Później możesz obstawiać np. za 2zł do bólu...

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
aktualne to jeszcze dzis?
wplacalem kase w czwartek, dzis dodali na srodki na konto bwin, ale widze, ze w miedzyczasie chyba zmienili promocje na 20zł freebet..dadza mi to 50%?
edit: minely 24 h-bonusu jak nie bylo tak nie ma, wiec raczej lipa. Support milczy.

Do góry Bottom