Nie...co do bonusów to jedna z najgorszych firm.Czy bwin oferuje jakis bonus wplaty na istniejace juz konto?
Ale mógłbym prosić bardziej konkretnie co i jak mam zrobic? Bo ja jestem całkowicie zielony w sprawie jakichkolwiek bukmacherów.Z tego co pamietam bonus dopisza Ci gdy napiszesz do supportu.
Tak.
Zależy kiedy zakładałeś konto , bo na uzyskanie bonus 50% jest ograniczona liczba dni od założenia konta , ale chyba 7.Jak założyłeś wcześniej to możesz nie otrzymać bonusika:?Witam. Mam założone konto na bwinie, lecz nie mam jeszcze wpłaconych żadnych pieniędzy. Chcę wpłacic 40 zł poprzez paysafecard, i mam pytanko czy mogę dostac jakiś bonus, jeśli tak to jak ?? ????
Witam!
Od nie dawna zainteresowałem się zakładami bukmacherskimi, jako bukmachera wybrałem BWIN i mam pytanko, słyszałem że podczas pierwszej wpłaty na konto w wysokości 40pln, dostaje sie bonusowe 40pln, czy taka promocja jeszcze istnieje, a jesli tak to po jakim czasie otrzymuje sie te bonusowe pieniądze?
Bardzo prosze o odpowiedzi na moje pytania, z góry dziekuje!
To jest promocja za poleconego gracza. Gdzieś na stronie Bwin jest o tej "promocji" napisane, musisz sobie poszukać. Wg mnie ten bonus się nie opłaca (za poleconego)wiem ze stary posta ale tez chcialbym sie tego dowiedziec