doniooo
Użytkownik
No widzisz KoSteK1916 jednak nie wszyscy to rozumieja, nie dla kazdego jest to czas wypoczynku, spotkan z rodzina, oderwania od codziennosci, dla wielu jest to dzien jak co dzien... Mowi sie trudno, choc troche to przykre...Bo są święta i każdy ma prawo do odpoczynku i spotkania z rodziną... ????
Ponoc taka informacja o skroceniu czasu pracy supportu na stronie byla, wiele osob ja widzialo... Jak dla mnie czy bylo takie info czy nie, to i tak nie ma znaczenia. Ja po prostu rozumiem ludzi, ktorzy musza w taki dzien pracowac (sam wczoraj pracowalem do 15.30 i uwazam to za absolutny bezsens) i dla mnie sprawa jest czysta (szkoda ze nie dla wszystkich). A to czy komus za prace u Buka placa 1000 PLN, 10000 PLN czy 15000 PLN nie ma dla mnie zadnego znaczenia, bo czasu spedzonego z dzieckiem i rodzina, ktora sie widzi raz w roku nie mozna w zaden sposob wycenic...
Z przeslania kasy oczywiscie sie nie wycofuje, bo jak cos mowie, to tak robie. Skoro tomex11 proponuje za te 30 PLN zrobic konkurs, to prosze jakiegos Admina o podanie konta i zorganizowanie jakiegos szybkiego, prostego konkursiwa. Mysle, ze tak bedzie najbardziej pewne, ze taki konkurs sie w ogole odbedzie... Mysle, ze sprzeciwu zadnego nie bedzie ???? A jezeli ktos ma z tym problem, to wysle kaske tam, gdzie mialem to wyslac wczesniej.
Pozdro