chlorek_potasu1
Użytkownik
dostaje komunikat ze wyplata jest nie mozliwa;( nic jutro napisze do suportu;]
czyli co juz nie wyplacepewnie nie wpłacałeś przez mb i dlatego wypłacic nie możesz
wypłacisz, ale podejrzewam, że najpierw depozyt bedziesz musiał zrobićczyli co juz nie wyplace
masz prawo moim zdaniem 30zl powinni ci dacMam ogromny problem z Betsafe :/ Właśnie wpłaciłem kase przez mb i wszystko było ok kasa na koncie. Chciałem część przelać na pokera więc ściągnąłem soft zalogowałem się i wszystko było ok. Wszedłem w cashier i biore przelew kasy niestety kasa ani nie znalazła się na moim koncie pokerowym ani nie ma jej na koncie ogólnym!!! W transakcjach pisze poker i 40 zł ale niestety tych pieniędzy na pokerze nie mam.
Swoją drogą napisałem (około 16.30) do supportu mieli niby 15 minut żeby mi odpisać bo jak nie to zapłacą 30 PLN niestety nie odpisali. Wiem że dziś święta ale do 18 support chyba czynny więc mam prawo żeby dostać tą dodatkową kasę?
Nie wydaje mi sie, zeby w wigilie ktos siedzial do 18, kazdy tez ma dom, rodzine... W weekendy, Swieta te 15 minut nie obowiazuje, wiec raczej mozesz o 30 PLN zapomniec i tak naprawde w 100% taka decyzje buka bym poparl...Mam ogromny problem z Betsafe :/ Właśnie wpłaciłem kase przez mb i wszystko było ok kasa na koncie. Chciałem część przelać na pokera więc ściągnąłem soft zalogowałem się i wszystko było ok. Wszedłem w cashier i biore przelew kasy niestety kasa ani nie znalazła się na moim koncie pokerowym ani nie ma jej na koncie ogólnym!!! W transakcjach pisze poker i 40 zł ale niestety tych pieniędzy na pokerze nie mam.
Swoją drogą napisałem (około 16.30) do supportu mieli niby 15 minut żeby mi odpisać bo jak nie to zapłacą 30 PLN niestety nie odpisali. Wiem że dziś święta ale do 18 support chyba czynny więc mam prawo żeby dostać tą dodatkową kasę?
to jest nie istotne, że to wigilia, regulamin to regulamin, a wigilia to dzień pracującyNie wydaje mi sie, zeby w wigilie ktos siedzial do 18, kazdy tez ma dom, rodzine... W weekendy, Swieta te 15 minut nie obowiazuje, wiec raczej mozesz o 30 PLN zapomniec i tak naprawde w 100% taka decyzje buka bym poparl...
Pzdr
Wiesz co, podaj mi nr konta, to przesle Ci te 30 PLN skoro dla Ciebie regulamin jest wazniejszy od takiego dnia...to jest nie istotne, że to wigilia, regulamin to regulamin, a wigilia to dzień pracujący
Wystarczyła by mała informacja na stronie, że support tego i tego dnia będzie nieczynny, a nie od razu wyjeżdżasz z pozbawieniem kogoś spotkania z rodziną, bez przesady. Moim zdaniem powinieneś zapytać, jeżeli takie coś gwarantują to czemu nie brać, mnie uczyli że jak coś dają to trzeba brać.Wiesz co, podaj mi nr konta, to przesle Ci te 30 PLN skoro dla Ciebie regulamin jest wazniejszy od takiego dnia...
Widze, ze dla paru zlotych mozna pozbawic kogos spotkania z rodzina, swiatecznej atmosfery i zasluzonego odpoczynku...
Ciekawe do ktorej Ty dzisiaj pracowales...
Szkoda gadac
ja pracuje dzień i noc hazard to ciężki kawałek chleba, ale profity chociaż adekwatne im też pewnie nieźle płacąWiesz co, podaj mi nr konta, to przesle Ci te 30 PLN skoro dla Ciebie regulamin jest wazniejszy od takiego dnia...
Widze, ze dla paru zlotych mozna pozbawic kogos spotkania z rodzina, swiatecznej atmosfery i zasluzonego odpoczynku...
Ciekawe do ktorej Ty dzisiaj pracowales...
Szkoda gadac
nic się nie boj ! kasę na pewno dostaniesz, ja już miałem 2 razy taki sam problem i po rozmowie z supportem wszystko było ok, musisz tylko poczekać aż ci odpiszą, morze teraz akurat nie pracująMam ogromny problem z Betsafe :/ Właśnie wpłaciłem kase przez mb i wszystko było ok kasa na koncie. Chciałem część przelać na pokera więc ściągnąłem soft zalogowałem się i wszystko było ok. Wszedłem w cashier i biore przelew kasy niestety kasa ani nie znalazła się na moim koncie pokerowym ani nie ma jej na koncie ogólnym!!! W transakcjach pisze poker i 40 zł ale niestety tych pieniędzy na pokerze nie mam.