>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja w Betsafe: Bonus 100% do 100 zł dla nowych graczy!

H 28

henka

Użytkownik
3 dzień czekam na obiecanych przez Betsafe 50 darmowych obrotów na Piggy Riches po wcześniejszym dokonaniu depozytu do kasyna.Suport cały czas twierdzi że mają oblężenie i przekazują co chwile sprawę do Kasyna i nic.Ja się pytam co mnie to obchodzi ? Miało byc do 36 godz i nie ma
Żenada NIE POLECAM tej firmy !

S 9

sebek2301

Użytkownik
Czy jest obecnie jakis bonus dla nowych uzytkownikow? nie wiem czy tenz pierwszej strony aktualny, a na stronie betsafe nic nie znalazlem

bludek 367

bludek

Użytkownik
Czy jest obecnie jakis bonus dla nowych uzytkownikow? nie wiem czy tenz pierwszej strony aktualny, a na stronie betsafe nic nie znalazlem
Szukałeś z wyłączonym monitorem czy zamkniętymi oczami? Po wejściu w zakłady masz baner: &#39;NOWY KLIENT? Otrzymaj do 100 złotych od pierwszego depozytu&#39;. Zasady identyczne jak w tej z pierwszego posta, więc możesz zrobić coś dla forum i zarejestrować z linku z pierwszej strony.

D 0

dokicz09

Użytkownik
Do tej pory Betsafe było moim lubionym bukiem dużo promocji itd, teraz sporo u nich wygralem na koncie ok 12000 zł , ciekawe czy nie bedzie problemu z wypłatą, już widzę że jedn problem jest gdyż zablokowali mi jakiekolwiek typowanie ..

B 0

browarek1989

Użytkownik
Czy promocja z 1 posta nie uległa zmianie? I czy rejestrując się z linka w 1 poście tego tematu trzeba coś wpisać w pole &quot;Kod Promocji&quot; czy pozostawić puste?

Do góry Bottom