>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Promocja w Betsafe: Bonus 100% do 100 zł dla nowych graczy!

L 0

langer

Użytkownik
Również polecam . Szybko i sprawnie. Support jest naprawdę godny polecenia. Jeżeli nie udzielą odpowiedzi na czacie w czasie 15 minut dają 30zł. Kursy są wysokie , porównywałem z innymi bukami . Tak jak kolega wcześniej napisał wymagają skanu dowodu i paszportu . Bezpieczeństwo w 100% :] Fajny system partnerski. Dużo promocji. Polecam !
Przecież to każdy wie....chyba ,że Ty u nich pracujesz:-D

rybosz 0

rybosz

Użytkownik
male pytanko założyłem jakiś czas temu tam konto ,teraz chciałbym wpłacić pierwszy raz pieniądze...czy bonus będzie dalej aktualny?

M 55

meggie1

Użytkownik
Bardzo duzy ✅, zalozylam konto, wplacilam pieniazki i bonus dodany doslownie odrazu ????
Ponadto dzisiaj dzien po zalozeniu konta dostalam spiny w kasynie z ktorych zdolalam prawie 90 zl przelac na zaklady ???? . Dodatkowa kasa zawsze sie przyda.

B 0

bozenadeszcz1

Użytkownik
Nie wiem co jest. Zarejestrowałam się, wpłaciłam pieniądze, wszystkie potrzebne scany przesłałam (chcieli ode mnie scan dowodu osobostego, prawa jazdy i rachunku za telefon). Maila wysłałam w czwartek wieczorem, i do dzisiaj nie dostałam żadnego bonusu, ani maila z odmową. Na razie nie wygląda to wesoło.

snowman 0

snowman

Użytkownik
Jak wysłałes do polskiego supportu, to możliwe, bo pracują do 1800, a piątek był świętem więc polski support najwczesniej da odpowiedz w poniedziałek.

lubiekebab 997

lubiekebab

Użytkownik
Nie, dzisiaj też pracują od 10 czy tam 11. Wiem, bo sam dostałem niedawno odpowiedź z wczoraj ok. 22:30.

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Panowie mam pytanie.

W moim gospodarstwie domowym ja nie płacę rachunków...więc siłą rzeczy nie wyślę im skanu tych rachunków. Wystarczą im dowód i prawo jazdy?

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Panowie mam pytanie.

W moim gospodarstwie domowym ja nie płacę rachunków...więc siłą rzeczy nie wyślę im skanu tych rachunków. Wystarczą im dowód i prawo jazdy?
A uczysz sie albo studiujesz? Znajoma wysylala skan oplaty za szkole i nie bylo problemu.

nalokson 26

nalokson

Użytkownik
Wpłaciłem 100, bonus pojawił się 10 minut po moim mailu, obróciłem i wyciągnąłem od nich ponad tysiąc. Na przelew czekałem 2 dni, ale nie obeszło się bez weryfikacji mojej tożsamości. W każdym razie gorąco polecam ???? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

A 0

andybr

Użytkownik
NIEKOMPETENCJA i OPOZNIANIE WYPLATY, NIE POLECAM
Witam,
zlecalem wyplate do banku 4 razy i za kazdym razem zostala odrzucana.
na livesupporcie za kazdym razem twierdzili ze cos bylo nie tak z danymi do przelewu raz ze swift innym razem ze nazwa banku.
za kazdym razem inna osoba i za kazdym razem pisali co innego jesli chodzi o to co jest nie tak choc uzywalem tych samych danych co u innego buka.
niby maja rozliczyc zlecenie wyplaty do 24h a u mnie za kazda proba musialem czekac srednio 2 dni zeby sie dowiedziec ze jest anulowana
NIEKOMPETENCJA i OPOZNIANIE WYPLATY, NIE POLECAM

y3ti 137

y3ti

Użytkownik
Mam pytanie.
Wpłaciłem 100 i zgłosiłem sie po bonus. Musze czekć az go przyznaja. Mogę w tym czasie postawić kase na koncie a potem i tak mi dadzą te 100 zł?

Do góry Bottom