>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

prawo jazdy

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
no ja mialem po 16 dniach ale wzieli sie dopiero za robienie tego prawka jak zaczalem sie upominac ze jest mi potrzebne

damiantc 0

damiantc

Użytkownik
zdawal ktos ostatnio w Lublinie? Jak to wszystko wyglada? Po egzaminie nic nie podpisywalem dostalem tylko ta kartke i tyle. Probowalem teraz zadzwonic do WK ale nikt sie niezglasza .

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
jak dlugo wazne sa testy teoretyczne i czy moge sie zapisac na prawo jazdy jesli zgubilem dowod , ale wczesniej juz raz sie zapisywalem , dodam ze ma ksero i sakn dowodu , czy moge okazac to jesli bede sie zapisywal na egzmain praktyczny

z gory dzieki za odpowiedz

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
jak dlugo wazne sa testy teoretyczne i czy moge sie zapisac na prawo jazdy jesli zgubilem dowod , ale wczesniej juz raz sie zapisywalem , dodam ze ma ksero i sakn dowodu , czy moge okazac to jesli bede sie zapisywal na egzmain praktyczny

z gory dzieki za odpowiedz
6 miesięcy są ważne.
//Chodzi o dowód osobisty czy o dowód wpłaty ? Bo równie dobrze możesz okazać paszport jeśli zgubiłeś to pierwsze.

szymonbee 110

szymonbee

Użytkownik
zdawal ktos ostatnio w Lublinie? Jak to wszystko wyglada? Po egzaminie nic nie podpisywalem dostalem tylko ta kartke i tyle. Probowalem teraz zadzwonic do WK ale nikt sie niezglasza .
nic nie musisz robic. Oni sami wysylaja dokumenty gdzie trzeba i czekasz tylko az bedzie do odbioru. Mozesz se to sprawdzac na necie czy jest gotowe ale osobiscie polecam dzwonic i poganiac ich mówiac np ze wyjezdzasz gdzies i potrzebujesz na szybko to wtedy ci zrobia w pare dni

R 0

razak

Użytkownik
Korzystając z okazji,że jest tu taki temat chciałbym zapytać o potwierdzenie wpłaty.Podałem wszystkie dokumenty w okienku i tam było potwierdzenie ,ale nie dostałem tej kopii ,tylko samo zaświadczenie o egzaminie.Czy to potwierdzenie będzie potrzebne gdzieś?

damiantc 0

damiantc

Użytkownik
dzisiaj dzwonilem do WK i powiedzieli ze jeszcze niema teraz na stronie pisze ze do odbioru ????
WK czynny do 14.30
ps.egzamin byl w poniedzialek

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
6 miesięcy są ważne.

//Chodzi o dowód osobisty czy o dowód wpłaty ? Bo równie dobrze możesz okazać paszport jeśli zgubiłeś to pierwsze.

chodzi o dowod osobisty

dodam ze zapisywalem sie na prawo jazdy pod koniec stycznia , ale ze wzgledu na sesje nie moglem podejsc do egzaminu praktycznego , poniewaz mialem bardzo wazny egzamin an uczelni , moje pytanie jest takie : czy przepadnie moje 112 zl wplacone za ten egzamin czy bede musial doplacic teraz tylko 56zl , bo slyszalem ze jest taka opcja, ale czy sie o juz nie przeterminowalo bo minelo juz od tamtej pory 2 misiace

grabazary 2

grabazary

Użytkownik
Korzystając z okazji,że jest tu taki temat chciałbym zapytać o potwierdzenie wpłaty.Podałem wszystkie dokumenty w okienku i tam było potwierdzenie ,ale nie dostałem tej kopii ,tylko samo zaświadczenie o egzaminie.Czy to potwierdzenie będzie potrzebne gdzieś?
Nie będzie , wystarczy dowód osobisty ;)

R 0

razak

Użytkownik
Potrzebuję pilnie dowiedzieć się czy w MORD Nowy Sącz istnieje możliwość przełożenia egzaminu.Okazało się ,że będę musiał dojechać na własną rękę czyt. autobusem i po prostu nie zdążę choćbym nocował na dworcu.Egzamin miał być 12.04 czyli w poniedziałek.Teraz już się nie mogę dodzwonić bo jest do 15.Jeśli się nie da to co mi grozi za niestawienie się w terminie,strata kasy?

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Mam problem odnośnie odbioru. Czekam na prawko już prawie 4 tygodnie i nadal na stronie status kierowcy wyświetla się nadal ,,brak spraw w toku lub dokument wydany,,. W poniedziałek bylem w urzędzie i nie było. Miał ktoś podobną sytuację? Czy jest możliwe, że papiery jakoś ,,zaginęły,,?

zuberek89 85

zuberek89

Użytkownik
Mam problem odnośnie odbioru. Czekam na prawko już prawie 4 tygodnie i nadal na stronie status kierowcy wyświetla się nadal ,,brak spraw w toku lub dokument wydany,,. W poniedziałek bylem w urzędzie i nie było. Miał ktoś podobną sytuację? Czy jest możliwe, że papiery jakoś ,,zaginęły,,?
zadzwoń ponownie w poniedziałek, najwyraźniej zależy od szczęścia ja czekałem 6 dni :cool:

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Panowie proszę o szybką odpowiedź!!!
Jeżeli kierowca zostaje zatrzymany przez policję i ma 1,4 promila. Jakie będą tego konsekwencje. z góry dzięki za odpowiedź

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Panowie proszę o szybką odpowiedź!!!
Jeżeli kierowca zostaje zatrzymany przez policję i ma 1,4 promila. Jakie będą tego konsekwencje. z góry dzięki za odpowiedź
Art. 178a.
§ 1. Kto, znajdując się w stanie nietrzeźwości lub pod wpływem środka odurzającego, prowadzi pojazd mechaniczny w ruchu lądowym, wodnym lub powietrznym,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Do góry Bottom